ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Μουρίνιο "έβγαλε στη σέντρα" τον Πογκμπά με την ιστορία για την Rolls-Royce!

Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Manchester United manager Jose Mourinho, right, talks to Manchester United's Paul Pogba during the Champions League round of sixteen first leg soccer match between Sevilla FC and Manchester United at the Ramon Sanchez Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 21, 2018. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η σχέση του Μουρίνιο με τον Πογκμπά ήταν άκρως προβληματική και ο Πορτογάλος το έκανε σαφές μέσα από μία απίθανη ιστορία που ξέθαψε μέσα από τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEO).

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την τρίτη σεζόν του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποχωρώντας τον Δεκέμβριο μετά την ήττα με 3-1 στο "Άνφιλντ" από την Λίβερπουλ, και ένας από τους βασικούς συντελεστές της εκπαραθύρωσής του ήταν ο Πολ Πογκμπά.

Οι δύο άνδρες δεν κατάφεραν ποτέ να συνυπάρξουν αρμονικά, είχαν πολλές κόντρες και διαφωνίες ακόμα και σε δημόσια θέα, και ακόμα και τώρα που έχει καταλαγιάσει ο θόρυβος ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει σταματήσει να ρίχνει βέλη προς τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Τα τελευταία τα εκτόξευσε κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε προπονητικό σεμινάριο στην Πορτογαλία την Δευτέρα, με τον "special one" να φέρνει στη μνήμη του ένα περιστατικό προ μηνών για να... εκθέσει τον Γάλλο!

"Παίζαμε με μία ομάδα που απείχε 40 χιλιόμετρα από το Μάντσεστερ και ένας παίκτης με ρώτησε αν μπορούσε μετά το παιχνίδι να μην επιστρέψει μαζί με την ομάδα αλλά να επιστρέψει μόνος του. Τότε του απάντησα: "Αυτό δεν βγάζει νόημα: Αν παίζαμε στο Λονδίνο και ήθελες να μείνεις εκεί θα μπορούσαμε να το συζητούσαμε. Όμως τώρα είναι κοντά, δεν έχει νόημα".

Ο παίκτης ήταν στενοχωρημένος. Έπειτα από τη νίκη που κάναμε στο ματς με πλησίασε για να μου ζητήσει το ίδιο πράγμα. Επειδή ήμουν χαρούμενος, ενέδωσα λίγο και είπα: "Τουλαχιστον ανέβα στο πούλμαν μαζί μας και ζήτα από τον σοφέρ σου να συναντηθείτε σε απόσταση 10 λεπτών από το στάδιο. Έπειτα πήγαινε όπου επιθυμείς".

Και αυτός ο τύπος εξακολουθούσε να μην είναι χαρούμενος στα αποδυτήρια. Πήγα στη συνέντευξη Τύπου και όταν έφτασα στο πούλμαν της ομάδας, ήταν παρκαρισμένη δίπλα του μία Rolls-Royce με τον σοφέρ του. Το αυτοκίνητο ήταν καινούριο και η αυτού Εξοχότης ήθελε να φύγει από το γήπεδο με την Rolls-Royce του.

Τώρα πώς το αντιμετωπίζουμε αυτό; Του λες ότι δεν θα πάει ποτέ με την Rolls-Royce; Ή ότι μπορεί να πάει όταν είμαι χαρούμενος; Ή μπορεί να το λύσει αυτό το θέμα με διαφορετικό τρόπο για να με στείλει μόνιμα διακοπές", κατέληξε στην ιστορία του ο Μουρίνιο, υπονοώντας πως αν ο παίκτης έπαιζε χάλια θα μπορούσε να προκαλέσει την... απόλυση του προπονητή για να απαλλαχτεί από την παρουσία του!

Ποιος ήταν αυτός ο παίκτης; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο απείθαρχος παίκτης ήταν ο Πολ Πογκμπά και το συγκεκριμένο συμβάν είχε λάβει χώρα τον Σεπτέμβριο του 2018, μετά από νικηφόρο αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Τερφ Μουρ" κόντρα στην Μπέρνλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ