ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού: "Πάμε ενωμένοι για την πρόκριση, με πάθος, ενέργεια και ένταση"

Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Μίτσελ στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Μίτσελ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη ήταν οι ακόλουθες: Πάθος, ενέργεια, ένταση.

Οι τρεις λέξεις που χρησιμοποίησε ο Μίτσελ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στους ποδοσφαιριστές στο Ρέντη ήταν οι ακόλουθες: Πάθος, ενέργεια, ένταση. Στοιχεία τα οποία έλειψαν από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, αλλά θα πρέπει να διαθέτει η πειραϊκή ομάδα στον αγώνα ρεβάνς με τον Άρη την Τετάρτη (25/1) στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές τόσο στο ημίχρονο του παιχνιδιού στο Περιστέρι όσο και το τελευταίο διήμερο στις προπονητικές εγκαταστάσεις των ερυθρόλευκων στο Ρέντη, ζήτησε να αντιμετωπίζουν όλα τα παιχνίδια με την ίδια νοοτροπία, συγκέντρωση και προσοχή.

"Πάμε ενωμένοι για την πρόκριση εναντίον του Άρη", επισήμανε ο Μίτσελ, προσθέτοντας τα εξής: "Βγάλτε την ποιότητα και την προσωπικότητά σας στον αγωνιστικό χώρο. Παίξτε με πάθος για τη νίκη και αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτό που ενδιαφέρει είναι να κερδίζουμε τους αγώνες, αλλά για το πετύχουμε πρέπει να το δείχνουμε στο γήπεδο".

Τα καμπανάκια για τον Ολυμπιακό είχαν χτυπήσει από τα δύο παιχνίδια με τον Άρη στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, αλλά οι ερυθρόλευκοι δεν τα έλαβαν σοβαρά υπόψη και ήρθε το στραβοπάτημα στο Περιστέρι.

Στην προηγούμενη γκέλα, στα Γιάννενα στο ματς με τον ΠΑΣ όπου ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά αλλά ισοφαρίστηκε, υπήρξε αντίδραση, με αποτέλεσμα να ακολουθεί ένα σερί νικών για την πειραϊκή ομάδα, κι αυτό θέλει να δει πάλι ο Μίτσελ.

Αντίδραση σε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται η πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός έχει ως στόχο την κατάκτηση (και) του Κυπέλλου, οπότε η μπάλα είναι πλέον στα πόδια των παικτών και στα χέρια του προπονητή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ