ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο SPORT24: "Μάλλον στην Ελλάδα δεν είναι φυσιολογικό να στείλω μήνυμα στον Ιωαννίδη"

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο SPORT24: "Μάλλον στην Ελλάδα δεν είναι φυσιολογικό να στείλω μήνυμα στον Ιωαννίδη"
PRINTSCREEN

Η ΑΕΚ ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι της Λεωφόρου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στο SPORT24 για το παιχνίδι και για το όμορφο σχόλιο στον Ιωαννίδη μέσω social media προ ολίγων ημερών.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο με 2-1 και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο SPORT24 και τον Πέτρο Παπαμακάριο, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση, αλλά και στο όμορφο σχόλιο που έκανε στον Ιωαννίδη μέσω social media προ ολίγων ημερών, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αυτό πρέπει να είναι το φυσιολογικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη της Ένωσης

  • Για το σημείο κλειδί στη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού: "Ναι, είναι μια μεγάλη νίκη. Είναι δύσκολο να έρχεσαι εδώ, να νικάς και να παίζεις με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε. Νομίζω ότι το σημείο κλειδί ήταν η προσωπικότητά μας. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι μας, όπως κάνουμε πάντα. Δεχθήκαμε γκολ, αλλά δεν αλλάξαμε κάτι. Μείναμε ψύχραιμοι και πιστέψαμε ότι μπορούμε να νικήσουμε. Αξίζαμε τη νίκη"
  • Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ επέστρεψε στον αγώνα: "Δεχθήκαμε γκολ, αλλά είναι φυσιολογικό να δεχθείς γκολ. Είναι πραγματικά σημαντικό ότι παραμείναμε ψύχραιμοι, παίξαμε με τον τρόπο μας, δεν πανικοβληθήκαμε, ήμασταν υπομονετικοί, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και πριν από το 1-0. Ήμασταν υπομονετικοί, περιμέναμε τις ευκαιρίες μας και μετά σκοράραμε. Αυτό ήταν το σημαντικό"
  • Για το πώς διαχειρίστηκε η ΑΕΚ τα τρία παιχνίδια με Ολυμπιακό, Μπράιτον και Παναθηναϊκό σε οκτώ μέρες: "Είναι δύσκολο, αλλά το καλό είναι πως έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές. Αν και μας λείπουν ορισμένοι σημαντικοί παίκτες αυτήν τη στιγμή, όποιος μπαίνει παίζει καταπληκτικά. Παλεύουμε ο ένας για τον άλλον και είναι πολύ σημαντικό. Πιστεύουμε ο ένας τον άλλον, πιστεύουμε σε αυτό που θέλει ο προπονητής από εμάς. Ως ομάδα, μπορείς να νικήσεις τον οποιονδήποτε"
  • Για το σχόλιο που έκανε στον Ιωαννίδη για το γκολ του πριν από λίγες μέρες: "Αυτό θα έπρεπε να είναι το φυσιολογικό. Ίσως να μην είναι φυσιολογικό εδώ στην Ελλάδα, αλλά ο Ιωαννίδης είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου. Μου αρέσει πολύ και απόψε νομίζω έπαιξε καταπληκτικά. Μας δημιούργησε προβλήματα και είμαι χαρούμενος γι' αυτόν και τον τρόπο με τον οποίο αποδίδει αυτήν τη στιγμή. Γνωρίζω πόση ποιότητα έχει. Για μένα είναι σημαντικό γιατί είναι πολύ καλός άνθρωπος και του εύχομαι να συνεχίσει έτσι"
TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ