GAME NIGHT

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην Game Night: "Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο"

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στην Game Night: "Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς, δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο"

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στην Game Night για τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και τη μάχη τίτλου με τον Παναθηναϊκό.

Η Game Night σας μετέφερε για μία ακόμα φορά όλες τις εξελίξεις μετά τα δύο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής στην Stoiximan Super League με ρεπορτάζ από την Τούμπα και το "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στην εκπομπή αμέσως μετά τη νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και για τη μάχη τίτλου με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά αναφερόμενος για τη μάχη τίτλου με τον Παναθηναϊκό τόνισε: "Είναι μια σημαντική νίκη για εμάς σε μια δύσκολη έδρα. Ήμασταν καλοί και ήρθαμε εδώ για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι το αξίζαμε, αλλά ήταν δύσκολο. Είμαι χαρούμενος που είναι μια μάχη ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες. Έχω πολλούς φίλους και εκεί (εννοεί στον Παναθηναϊκό). Φυσικά θέλω να είμαστε πρώτοι αλλά είμαι χαρούμενος που η μάχη είναι ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το εάν έχει προβάδισμα η ΑΕΚ είπε: "Ήμουν παίκτης του Παναθηναϊκού και πέρασε καλά εκεί. Το ίδιο συμβαίνει και τώρα στην ΑΕΚ. Για να είμαι ειλικρινής είναι μια μάχη 50-50. Έχουμε να παίξουμε και στην έδρα τους. Τα πάμε καλά, το ίδιο κάνουν και εκείνοι. Ας νικήσει ο καλύτερος. Δεν υπάρχει κάποιος που να έχει το προβάδισμα. Για μένα είναι 50-50. Αμφότερες οι ομάδες τα πηγαίνουν καλά"

Δείτε τις δηλώσεις του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς στο 1.07.38'.

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ