ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ

Ο Μέσι απουσίαζε και η Ίντερ Μαϊάμι έχασε στον τελικό του US Cup από την Χιούστον Ντάιναμο

Inter Miami forward Lionel Messi looks through the glass wall of a private box at the start of the team's U.S. Open Cup final soccer match against the Houston Dynamo, Wednesday, Sept. 27, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. Houston won 2-1. (AP Photo/Rebecca Blackwell)
Inter Miami forward Lionel Messi looks through the glass wall of a private box at the start of the team's U.S. Open Cup final soccer match against the Houston Dynamo, Wednesday, Sept. 27, 2023, in Fort Lauderdale, Fla. Houston won 2-1. (AP Photo/Rebecca Blackwell) AP PHOTO/REBECCA BLACKWELL / 2023

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορούσε να αγωνιστεί στον αγώνα της Ίντερ Μαϊάμι με την Χιούστον Ντάιναμο για τον τελικό του US Cup και η ομάδα του ηττήθηκε με 2-1, χάνοντας το τρόπαιο.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί στον τελικό του US Cup ανάμεσα στην Ίντερ Μαϊάμι και την Χιούστον Ντάιναμο και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει την ομάδα του και την δυναμική της. Η ομάδα του Τέξας επιβλήθηκε τελικά με 2-1.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ήταν θεατής στο ματς και δεν μπορούσε να κρύψει την αγωνία του. Μάλιστα, έπιασε το κεφάλι του σε μια χαμένη ευκαιρία στο 94', όπου η ομάδα του Μαϊάμι θα μπορούσε να μείνει όρθια στον αγώνα και να ισοφαρίσει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, το Χιούστον άνοιξε το σκορ με τον Γκρίφιν Ντόρσεϊ στο 24', ενώ στο 33' ο Αμίν Μπασί ευστόχησε σε πέναλτι, κάνοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ίντερ Μαϊάμι προσπάθησε να ανασυνταχθεί και πίεσε για να φέρει τούμπα τον αγώνα. Το μόνο που κατάφερε, ήταν να μειώσει με τον Γιοζέφ Μαρτίνεζ στο 92', αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τους παίκτες της Ντάιναμο να πανηγυρίζουν έξαλα το δεύτερο Κύπελλο της ιστορίας του. Να τονιστεί πως στο γήπεδο, πέρα από τον ιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι, Ντέιβιντ Μπέκαμ, ήταν και ο Ζινεντίν Ζιντάν.

TAGS ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΗΠΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ