ΜΑΡΣΕΛΟ

Ο Μαρσέλο σε συζητήσεις με τους Γκάλαξι, σύμφωνα με ΜΜΕ από τις ΗΠΑ

Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει αλά Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Μαρσέλο πανηγυρίζει αλά Κριστιάνο Ρονάλντο INTIME SPORTS

Ο Μαρσέλο, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, φέρεται να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, όπως γράφουν ΜΜΕ από τις ΗΠΑ.

Ο Μαρσέλο είναι και τυπικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους μάλιστα να τον αποχαιρετούν. Πλέον, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προορισμού στην καριέρα του.

Σύμφωνα με ΜΜΕ από τις ΗΠΑ, δεν αποκλείεται ο Μαρσέλο να συνεχίσει στο MLS. Συγκεκριμένα, ο Βραζιλιάνος μπακ φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Είναι δεδομένο πως ο Μαρσέλο έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που τον ικανοποίησε και έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες για τη λύση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μετά από μία λαμπρή καριέρα στους μερένγκες ήρθε τον περασμένο Σεπτέμβριο στη χώρα μας. Έκτοτε μέτρησε 10 συμμετοχές και τρία γκολ σε 332 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς όμως να καταφέρει σε κανένα σημείο να κερδίσει φανέλα βασικού στους Πειραιώτες.

TAGS ΜΑΡΣΕΛΟ MLS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ