ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Μαρσέλο για τη Χρυσή Μπάλα του Μπενζεμά: "Πολύ υπερήφανος για σένα, σου αξίζει αδερφέ"

Ο Μαρσέλο για τη Χρυσή Μπάλα του Μπενζεμά: "Πολύ υπερήφανος για σένα, σου αξίζει αδερφέ"
@2022 JOSE BRETON/AP IMAGES

Ο Μαρσέλο έζησε μεγάλες στιγμές στην Ρεάλ μαζί με τον Καρίμ Μπενζεμά με τον οποίο συνυπήρχε για 13 ολόκληρα χρόνια και δεν έχασε την ευκαιρία να αποθεώσει τον Γάλλο επιθετικό μετά από την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας.

Ο Καρίμ Μπενζεμά έγραψε ιστορία το βράδυ της Δευτέρας (17/10) αφού σε ηλικία 34 ετών έγινε ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης που κατακτά τη Χρυσή Μπάλα και έκτοτε η παγκόσμια ποδοσφαιρική οικογένεια δεν σταματάει να τον αποθεώνει για την ύψιστη αυτή ατομική διάκριση που έλαβε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Φυσικά, από το κλαμπ των... θαυμαστών του κανονιέρη της Ρεάλ δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μαρσέλο, με τον οποίο μοιράστηκαν τα ίδια αποδυτήρια για 13 ολόκληρα χρόνια (2009-2022), με τον άλλοτε κάπτεν των μερένγκες και νυν παίκτη του Ολυμπιακού, Μαρσέλο, να αποθεώνει τον πρώην συμπαίκτη του μέσω των social media.

"Μπένζο!!! Πολύ υπερήφανος για σένα, σου αξίζει αδερφέ μου! Καρίμ, Καρίμ, Καρίμ Μπενζεμά", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ο Μαρσέλο, συνοδεύοντας τη φράση αυτή με αρκετές φωτογραφίες.

Σε μία εξ αυτών κρατάει το τρόπαιο του Champions League μαζί με τον Μπενζεμά και σε μία άλλη έχει στα χέρια του το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου μαζί με τον Τιμπό Κουρτουά (πήρε τον τίτλο του καλύτερου τερματοφύλακα της χρονιάς), με τον Βραζιλιάνο να δημοσιεύει και μία με τον Μπενζεμά να κρατάει με υπερηφάνεια στα χέρια του την Χρυσή Μπάλα.

"Χαίρομαι πολύ και για σένα αδερφέ! Είσαι υπέροχος", ήταν το σχόλιο του Βραζιλιάνου για τον Βέλγο διεθνή κίπερ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΧΡΥΣΗ ΜΠΑΛΑ ΜΑΡΣΕΛΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ