VIRAL

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι διαιτητής στο τηλεοπτικό σόου Gladiators

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι διαιτητής στο τηλεοπτικό σόου Gladiators
INSTAGRAM

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ αναμένεται να συμμετάσχει στη βρετανική έκδοση του τηλεοπτικού σόου Gladiators που αναβιώνει στο BBC, κάνοντας τον διαιτητή στις προσπάθειες των παικτών εναντίον των μονομάχων.

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ κάνει μία ενδιαφέρουσα στροφή στην καριέρα του, αφού παραμένει διαιτητής, αλλά όχι ποδοσφαίρου πλέον.

Το BBC αναβιώνει στο Ηνωμένο Βασίλειο το τηλεοπτικό σόου Gladiators, στο οποίο θα συμμετάσχει και ο πρώην επικεφαλής διαιτησίας στην Ελλάδα και άλλοτε διεθνής διαιτητής.

Ο Κλάτενμπεργκ θα είναι ένας από τους τρεις διαιτητές, αρμοδίους για να ελέγχουν τις δοκιμασίες των παικτών κόντρα στους μονομάχους του παιχνιδιού.

Το σόου επιστρέφει στη χώρα για μια τρίτη θητεία, ύστερα από την περίοδο 1992-2000 και την περίοδο 2008-2009 και ο 48χρονος Άγγλος αποτελεί ένα από τα αστέρια του.

"Είναι φανταστικό. Όταν κοιτάζεις πίσω όταν άρχισαν τη δεκαετία του '90, οι Gladiators ήταν τόσο εμβληματικοί και όπου κι αν πήγαινες στον κόσμο, τους είχαν ακούσει. Μεγαλώνοντας, συνήθιζα να παρακολουθώ κάθε σόου. Ο Τζον Άντερσον, ο πρώτος διαιτητής, ήταν θρυλικός. Για μένα, είναι τιμή και προνόμιο τώρα το 2023 να είμαι μέλος των Gladiators. Το να είμαι διαιτητής έπειτα από τον Τζον Άντερσον είναι μεγάλη τιμή. Ακόμα κι αν διηύθυνα ορισμένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στον κόσμο στο ποδόσφαιρο, αυτό είναι ένα από τα πιο φανταστικά πράγματα που θα κάνω στη ζωή μου", δήλωσε.

TAGS VIRAL MEDIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ