ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ο Μάριο Μαρτίνεθ στον Πλατανιά

Ο Μάριο Μαρτίνεθ στον Πλατανιά
Μάριο Μαρτίνεθ

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο επέστρεψε στην Ελλάδα και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί από τον Πλατανιά. Ο 33χρονος προπονείται με την ομάδα των Χανίων και ενδέχεται να υπογράψει.

Ξανά στα Χανιά ο Μάριο Μαρτίνεθ Ρούμπιο, αυτή τη φορά για τον Πλατανιά. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος τη σεζόν 2016-2017 έπαιζε στον Κισσαμικό, επέστρεψε στην πόλη της Κρήτης και πραγματοποιεί προπονήσεις με το σύνολο που καθοδηγείται πλέον από τον Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Μαρτίνεθ με τον Κισσαμικό έπαιξε σε 34 ματς και σημείωσε 7 γκολ. Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1985 στη Σόρια και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο στην ομάδα της γενέτειράς του, Νουμάνθια. Για πρώτη φορά έπαιξε με την πρώτη ομάδα τη σεζόν 2002-2003, στη Segunda Division. Τη σεζόν 2003-2004 ήταν μέλος της ομάδας που ως 2η στη βαθμολογία πανηγύρισε την άνοδο στην Primera Division.

Σε ηλικία 19 ετών πήρε… γεύση από τη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας, παίζοντας σε 4 παιχνίδια, ενώ ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα έκανε σε αγώνα κόντρα στη Βαλένθια το 2006. Στη συνέχεια παραχωρήθηκε δανεικός σε Λας Πάλμας και Θαμόρα, που αγωνίζονταν στη Segunda Division B’. Με την επιστροφή του στη Νουμάνθια έμελλε να αποτελέσει σημαντικό στέλεχος για την ομάδα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Με τον σύλλογο της Σόρια πανηγύρισε τον τίτλο στη Segunda Division τη σεζόν 2007-2008.

Το 2011 αποχώρησε από τη Νουμάνθια για τη Ρεάλ Ουνιόν (Segunda Division Β’) και ακολούθησαν ο Ολυμπιακός Λευκωσίας στην Α’ Κύπρου και η Μπακού στην Α’ Κατηγορία του Αζερμπαϊτζάν. Το 2015 βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του την Τζαγκουάρες ντε Κόρντομπα να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία Κολομβίας και στη συνέχει αποτέλεσε τον ηγέτη της Μπλούμινγκ Σάντα Κρουζ στη Βολιβία, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Κυπέλλου και αναδείχθηκε MVP. Το β’ μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας με την ιστορική Μποαβίστα, έχοντας 13 συμμετοχές και 1 γκολ.

Μετά την αποχώρησή του από τον Κισσαμικό πήγε στις ΗΠΑ, όπου αγωνίστηκε για την ομάδα Puerto Rico.

TAGS ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ