ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Ο Μαρινάκης έκανε... ντου στο ημίχρονο"

"Ο Μαρινάκης έκανε... ντου στο ημίχρονο"
INTIME SPORTS

Τις διαμαρτυρίες του Βαγγέλη Μαρινάκη δέχτηκαν στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας οι διαιτητές του αγώνα.

Αυτό αποκάλυψαν και οι έξι ρεφερί του τελικού στα μέλη της ΚΕΔ στα γραφεία της ομοσπονδίας στο Γουδή, όπως αναφέρει η εφημερίδα "GOAL".

Τόσο ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος, οι βοηθοί Δημήτρης Σαραϊδάρης, Αντώνης Καρατζίκας, ο τέταρτος διαιτητής του τελικού Ηλίας Σπάθας, αλλά και οι επιπρόσθετοι βοηθοί Σταύρος Τριτσώνης και Σταύρος Μάνταλος. ρωτήθηκαν από τα μέλη της Επιτροπής και απάντησαν όλοι ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών και διαμαρτυρήθηκε για την διαιτησία στο πρώτο ημίχρονο.

Οι κανονισμοί αναφέρουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στα αποδυτήρια των διαιτητών σε παράγοντες των ομάδων αλλά και σε παράγοντες της ΕΠΟ.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ο Θανάσης Γιάχος είχε μεταβεί στον αθλητικό εισαγγελέα Αριστείδη Κορρέα και ερωτήθηκε αν συνέβη κάτι στο ημίχρονο του τελικού, όπως είχαν καταγγείλει ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο οποίος είχε κληθεί τις προηγούμενες ημέρες και ο ίδιος.

Ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα είχε προτρέψει τον εισαγγελέα να δει τις κάμερες που υπάρχουν στους διαδρόμους των αποδυτηρίων του ΟΑΚΑ να διαπιστώσει αν κάποιος μπήκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια των ρεφερί.

Στο φύλλο αγώνα δεν υπάρχει λέξη για την "επίσκεψη" του Βαγγέλη Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών και σύμφωνα με τους κανονισμούς προβλέπεται η τιμωρία για τους διαιτητές για το γεγονός ότι η επίσκεψη δεν καταγράφηκε.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ