“O Mαραντόνα των γκολκίπερ”

Η επιστροφή του Μπουφόν στην ενεργό δράση δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον Εμιλιάνο Βιβιάνο να αποδείξει πως πίσω από τον "Μαραντόνα των γκολκίπερ" (όπως τον χαρακτήρισε), υπάρχουν ικανοί πορτιέρο στην Εθνική Ιταλίας.
Ο Βιβιάνο θα είναι ο βασικός γκολκίπερ των Ατζούρι την Παρασκευή στο Μπέλφαστ κόντρα στην Βόρειο Ιρλανδία, καθώς ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν παραμένει εκτός δράσης από τον αγώνα απέναντι στην Παραγουάη τον περασμένο Ιούνη στο Μουντιάλ.
” Ο Μπουφόν είναι ο Μαραντόνα των γκολκίπερ, δεν είναι εύκολο να βρεις κάποιον σαν και αυτόν. Όμως στην Ιταλία έχουμε καλούς νέους τερματοφύλακες που αξίζουν να τους εμπιστευτείς“, δήλωσε ο παίχτης της Μπολόνια.
Όσο για τον αν νιώθει βάρος που που από το νέο έτος ο Μπουφόν θα επιστρέψει; ” Οι δημοσιογράφοι τα λένε αυτά, πως είμαστε στη σκιά του Τζιανλουίτζι, ενός πρωταθλητή. Εγώ τον θαυμάζω πάρα πολύ και σαν τερματοφύλακα αλλά και σαν άτομο. Δεν είναι βάρος που θα γυρίσει, αλλά ένα έξτρα κίνητρο να αποδείξω πως μετά από αυτόν υπάρχουν τερματοφύλακες που έχουν την ποιότητα να αγωνιστούν στην Εθνική ομάδα“, τόνισε ο Βιβιάνο.
Ένας από αυτούς είναι και ο Σαλβατόρε Σιρίγκου της Παλέρμο, υπάρχει κόντρα μεταξύ τους; ” Ο ανταγωνισμός είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ μας γιατί είμαστε φίλοι“, απάντησε ο 25χρονος διεθνής πορτιέρο.