PREMIER LEAGUE

Ο ΜακΜπέρνι σκόρπισε ρίγη συγκίνησης με την αφιέρωση στον αδερφό του μετά το Σέφιλντ - Φούλαμ

Sheffield United's Oliver McBurnie runs into position during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal, at Bramall Lane Stadium in Sheffield, England, Monday, March 4, 2024. (AP Photo/Dave Shopland)
Sheffield United's Oliver McBurnie runs into position during the English Premier League soccer match between Sheffield United and Arsenal, at Bramall Lane Stadium in Sheffield, England, Monday, March 4, 2024. (AP Photo/Dave Shopland) @2024 DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Ο αγώνας της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την Φούλαμ ήταν συναρπαστικός και βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 3-3, με τον Όλιβερ ΜακΜπέρνι να σκοράρει και να προκαλεί κατόπιν ρίγη συγκίνησης μιλώντας για το πρόβλημα υγείας του αδερφού του.

Για πολλούς η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση, ούσα στον πάτο της βαθμολογίας της Premier League, όμως ο Όλιβερ ΜακΜπέρνι δεν αντιμετωπίζει έτσι την κατάσταση και ο λόγος είναι πως ξέρει τι θα πει πραγματικός εφιάλτης.

Αυτό φρόντισε να το κάνει γνωστό λίγη ώρα μετά μετά το 3-3 των δύο ομάδων όπου ο ίδιος είχε πετύχει το ένα από τα τρία γκολ των ουραγών γηπεδούχων, με τον 27χρονο Άγγλο επιθετικό να αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο 26χρονος αδερφός του, Ξάντερ.

"Ο μικρότερος αδερφός μου διαγνώστηκε με καρκίνο έναν μήνα και αυτό με κάνει να βλέπω τα πάντα από άλλο πρίσμα.

Θεωρείς πως είναι σκληρό να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αλλά εκείνος κάνει χημειοθεραπεία κάθε Παρασκευή, αυτό είναι σκληρό.

Έχουμε την καλύτερη δουλειά στον κόσμο και το γκολ μου ήταν αφιερωμένο σε εκείνον. Μετά από ήττες, νομίζεις πως είναι το τέλος του κόσμου.

Πονάει αλλά αυτή τη στιγμή ο αδερφός μου είναι το πιο δυνατό παιδί που ξέρω. Παλεύει, οπότε γιατί να μην παλέψω και εγώ στο χορτάρι;

Το επόμενο παιχνίδι μας είναι εκτός έδρας με την Λίβερπουλ, τι έχω να φοβηθώ; Όλοι πιστεύουν πως είμαστε η χειρότερη ομάδα στην ιστορία της Premier League, οπότε ας τους δείξουμε πως δεν είμαστε", δήλωσε χαρακτηριστικά, με την "Daily Mail" να αναφέρει πως ο αδερφός του έχει διαγνωστεί με το λέμφωμα του Χότζκιν, μία σοβαρή ασθένεια του λεμφικού συστήματος, που προκαλεί καρκίνο σε όλο το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ