ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ

Ο Λουκ Σο έπαιζε με σπασμένα πλευρά στα τρία τελευταία ματς του Euro

Ο Λουκ Σο με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο ματς κόντρα στην Σκωτία για το Euro 2020 | 18 Ιουνίου 2021
Ο Λουκ Σο με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας στο ματς κόντρα στην Σκωτία για το Euro 2020 | 18 Ιουνίου 2021 @ 2021 CARL RECINE/POOL PHOTO VIA AP IMAGES

Ο Λουκ Σο είχε τόσο έντονη επιθυμία να παίξει και να βοηθήσει την εθνική Αγγλίας στο Euro 2020 που αγωνίστηκε με σπασμένα πλευρά στα τρία τελευταία παιχνίδια της, μετά από τραυματισμό που απεκόμισε στον νοκ-άουτ αγώνα με την Γερμανία.

Μπορεί το φινάλε του Euro 2020 να άφησε μία ολόπικρη γεύση στους Άγγλους, με την ήττα από την Ιταλία στον τελικό να βάζει τέλος στο όνειρο κατάκτησης ενός μεγάλου τροπαίου μετά από 55 χρόνια, ωστόσο υπάρχει ένας παίκτης για τον οποίο όλοι στο Νησί δεν έχουν σταματήσει να μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λουκ Σο. Όχι μόνο για το γεγονός πως ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Σάουθγκεϊτ στο τουρνουά, όντας σημαντικότατος στον προημιτελικό με την Ουκρανία (δύο ασίστ) και θετικότατος απέναντι στην Ιταλία (άνοιξε το σκορ στο 1' 57'' σημειώνοντας το ταχύτερο γκολ σε τελικό με το πρώτο γκολ στη διεθνή καριέρα του) αλλά και γιατί έπαιξε με αυτοθυσία για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Απόδειξη το γεγονός ότι παρότι υπέστη κάταγμα στα πλευρά στο πρώτο νοκ-άουτ ματς της Αγγλίας στο Euro 2020, στο νικηφόρο 2-0 επί της Γερμανίας για τη φάση των "16", όχι μόνο έσφιξε τα δόντια αλλά κατάφερε με το συγκεκριμένο πρόβλημα τραυματισμού να τον ταλαιπωρεί, να αγωνιστεί και στα τρία επόμενα παιχνίδια των λιονταριών.

Στον προημιτελικό με την Ουκρανία στην Ρώμη, στον ημιτελικό με την Ισπανία και στον τελικό με την Ιταλία στο Γουέμπλεϊ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να υπογραμμίζουν πως ο Σόλσκιερ και οι συνεργάτες του είναι σε αναμμένα κάρβουνα, περιμένοντας να επιστρέψει από τις διακοπές και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της Γιουνάιτεντ ενόψει της νέας σεζόν.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΑΓΓΛΙΑΣ EURO 2020 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ