ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λουίς Σουάρες εξετάζει το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Ο Λουίς Σουάρες
Ο Λουίς Σουάρες @ 2022 MARTIN MEISSNER / AP IMAGES

Ο Λουίς Σουάρες δήλωσε στους διοικούντες την Γκρέμιο ότι σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω πόνων στο δεξί του γόνατο και όλα είναι ανοικτά. Οι Βραζιλιάνοι εφόσον λύσουν το συμβόλαιό του θα βάλουν ρήτρα να αποζημιωθούν οικονομικά εφόσον συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Ο Λουίς Σουάρες σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα και μάλιστα το έχει μεταφέρει ήδη στη διοίκηση της Γκρέμιο, όπως αναφέρει δημοσίευμα στη Βραζιλία.

Ο 36χρονος Ουρουγουανός επιθετικός αντιμετωπίζει προβλήματα με το δεξί γόνατό του σε τέτοιο σημείο που σκέφτεται να μη συνεχίσει το ποδόσφαιρο, μιας και αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τη ρουτίνα με την οικογένειά του. Το πρόβλημα είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν συμβόλαιο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2024 και θα πρέπει να βρουν τη χρυσή τομή για να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

Η Γκρέμιο προτίθεται στη λύση του συμβολαίου να βάλει μια ρήτρα στην οποία να λάβει χρήματα, αν ο Σουάρες έρθει σε συμφωνία με μια ομάδα. Η Ίντερ Μαϊάμι θα μπορούσε να τον αποκτήσει, έχοντας πλέον στις τάξεις της τον πολύ καλό του φίλο, Λιονέλ Μέσι.

Ο Σουάρες μέχρι στιγμής έχει πετύχει 14 γκολ και 8 ασίστ σε 26 συμμετοχές με την Γκρέμιο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ