ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Ο Λουίς Ενρίκε διέψευσε την κόντρα με Εμπαπέ: "Είμαστε πολύ δεμένοι, ελπίζω να μείνει στην Παρί"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε 2023 AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ο Λουίς Ενρίκε θέλησε να δώσει μια και καλή απάντηση στις φήμες περί έντασης στη σχέση του με τον Κιλιάν Εμπαπέ, με τον Ισπανό προπονητή να τονίζει πως είναι ευτύχημα που τον έχει παίκτη στην Παρί και να εύχεται την παραμονή του στην ομάδα.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βομβαρδίζει τα δίχτυα των αντιπάλων της Παρί και τη φετινή σεζόν, αν και στο καλοκαίρι έφτασε κοντά στο να αποχωρήσει από τον σύλλογο, με τον 25χρονο σούπερ σταρ (κλείνει 25 χρόνια ζωής την Τετάρτη) να είναι το μεγάλο όπλο στην προσπάθεια των Παριζιάνων να κρατήσουν τα σκήπτρα εντός των συνόρων και να φτάσουν ταυτόχρονα στην πολυπόθητη ευρωπαϊκή κορυφή μέσω της κατάκτησης του Champions League.

Την ίδια ώρα ωστόσο υπάρχουν σενάρια που θέλουν τις σχέσεις του Εμπαπέ με τον Λουίς Ενρίκε να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές, με τον Ισπανό να μην επιθυμεί να "τραβήξει" περισσότερο αυτό το θέμα και να ξεκαθαρίζει σε συνέντευξη Τύπου πως έχει την καλύτερη δυνατή άποψη για την αξία του δεινού επιθετικού.

"Είμαι πολύ δεμένος με τους παίκτες μου. Με τον Κιλιάν, από την αρχή ήμασταν πολύ δεμένοι, είναι ένας παίκτης που αστειεύεται πάντα.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος, όχι μόνο από τον Κιλιάν αλλά και από τους υπόλοιπους", δήλωσε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος με την Μετς, για να προσθέσει με νόημα:

"Είναι 25 ετών, πάρα πολύ νέος, έχει την ηλικία του γιου μου. Εύχομαι να έχει πάρα πολλές επιτυχίες, ατομικές και πάνω από όλα ομαδικές.

Ελπίζω ότι θα μείνει μαζί μας, στην Παρί, μπορούμε να τον βοηθήσουμε στη διαδρομή του. Το επίπεδό του είναι φανταστικό. Ως άτομο, είναι ευκαιρία που τον έχω στην ομάδα, με όλα αυτά που διαθέτει. Είναι μεταξύ των κορυφαίων του παγκοσμίου ποδοσφαίρου".

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ