Ο Λούκμαν βρήκε τη νέα του ομάδα: Η Αταλάντα τον πούλησε αντί 35.000.000 ευρώ

Ο Αντεμόλα Λούκμαν τελείωσε από την Αταλάντα, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα.
Η εποχή του Αντεμόλα Λούκμαν στην Αταλάντα έκλεισε αντί 35.000.000 ευρώ συν 5.000.000 ευρώ σε μπόνους.
Ο Νιγηριανός φορ αποτέλεσε βασικό στόχο της Φενερμπαχτσέ, διαπραγματεύτηκε με τους Τούρκους για πολλές ημέρες, αλλά η κατάληξη ήταν διαφορετική, αφού τη νίκη κόντρα στην Φενέρ εξασφάλισε με το brand name της η Ατλέτικο.
Οι Τούρκοι πλήρωναν πολλά περισσότερα τον Λούκμαν για να υπογράψει μαζί τους. Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής πήρε την απόφαση να παίξει σ’ ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.
Η Ατλέτικο έψαχνε επιθετικό και προσέφερε στον Λούκμαν εκτός από την προοπτική της Ισπανίας και 6.000.000 ευρώ ετησίως για να τον πείσει να συνεχίσει μαζί τους. Ο Νιγηριανός είναι 28 ετών και είχε γίνει παίκτης της Αταλάντα το ’22 αντί 10,8 εκατ. ευρώ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στις Τσάρλτον, Έβερτον, Λειψία, Φούλαμ και Λέστερ.