ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Ο Λιβάγια μπήκε στο στόχαστρο της Γαλατάσαραϊ, γράφουν οι Τούρκοι

Ο Μάρκο Λιβάγια πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας απέναντι στην Κύπρο | 8 Οκτωβρίου 2021
Ο Μάρκο Λιβάγια πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της εθνικής Κροατίας απέναντι στην Κύπρο | 8 Οκτωβρίου 2021 @2021 PHILIPPOS CHRISTOU/AP IMAGES

Οι αρκετά καλές εμφανίσεις του Μάρκο Λιβάγια τη φετινή σεζόν με την Χάιντουκ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, με τουρκικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως η Γαλατάσαραϊ έχε πολύ ψηλά στη λίστα της τον πρώην φορ της ΑΕΚ.

Ο Μάρκο Λιβάγια δείχνει αναγεννημένος αγωνιστικά στην πατρίδα του και αυτό το μαρτυρούν και οι αριθμοί, με τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ να μετράει ήδη 11 γκολ και 3 ασίστ με τη φανέλα της Χάιντουκ σε συνολικά 16 συμμετοχές του όλες τις διοργανώσεις.

Η εξαιρετική παραγωγικότητα από πλευράς του Κροάτη έχει προσελκύσει μάλιστα το ενδιαφέρον και συλλόγων εκτός της πατρίδας του, με το παράδειγμα της Γαλατάσαραϊ να είναι ενδεικτικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, η "Τσιμ Μπομ" έχει τοποθετήσει πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τον 28χρονο Κροάτη στράικερ από τη στιγμή που αρέσει στον Φατίχ Τερίμ και σχεδιάζει να κάνει κίνηση για τον κάνει δικό της, καταθέτοντας πρόταση στους Κροάτες ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Αυτή δεν είναι πάντως η μοναδική φορά που ο Λιβάγια απασχολεί ομάδες από τη γειτονική χώρα αφού στο παρελθόν είχε μπει στο στόχαστρο και των άλλων δύο παραδοσιακών ποδοσφαιρικών δυνάμεων της Τουρκίας, Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας, όπως επίσης και της Τράμπζονσπορ.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ