ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Λιονέλ Μέσι οδεύει προς MLS για την Ιντερ Μαϊάμι σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα των Times

Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν 2022 AP PHOTO/ARIEL SCHALIT

Δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι κοντά στο να συμφωνήσει σε όλα με την Ίντερ Μαϊάμι και ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις ενόψει καλοκαιριού που μένει ελεύθερος από την Παρί. Η ομάδα του MLS θέλει να αποκτήσει και τους πρώην συμπαίκτες και φίλους του, Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας.

Ο Λιονέλ Μέσι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Παρί Σεν Ζερμέν και σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η Ίντερ Μαϊάμι είναι αισιόδοξη ότι θα τον αποκτήσει το καλοκαίρι, καθώς οι δύο πλευρές έχουν προχωρημένες συζητήσεις και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του MLS, ενώ η Ίντερ Μαϊάμι, της οποίος ιδιοκτήτης είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, προτίθεται να αποκτήσει και τους Λουίς Σουάρες και Σεσκ Φάμπρεγκας, δύο πρώην ποδοσφαιριστές του στην Μπαρτσελόνα με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Οι συζητήσεις σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα είναι σε προχωρημένο επίπεδο, ο Μπέκαμ διατηρεί εξαιρετικές σχέσει με τον Μέσι λόγω της Adidas αλλά και με τους διοικούντες την Παρί, μιας και είναι ο πρεσβευτής του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Να σημειωθεί ότι ο Μέσι έχει ήδη ένα σπίτι στο Μαϊάμι και έχει περάσει οικογενειακές διακοπές εκεί στο παρελθόν. Φυσικά η Ίντερ Μαϊάμι είναι σε επαγρύπνηση διότι γνωρίζει ότι δεν θα είναι η μόνη ομάδα που θα εν

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΙΝΤΕΡ ΜΑΪΑΜΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ