ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Λημνιός έβαλε τα κλάματα on air: "Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ"

Ο Λημνιός έβαλε τα κλάματα on air: "Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ"

Ο Δημήτρης Λημνιός επέστρεψε στη δράση μετά από μεγάλο διάστημα αποχής λόγω τραυματισμού και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μετά από το ματς με την Λιθουανία, τονίζοντας πως ταλαιπωρήθηκε πολύ και ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή του.

Ο Δημήτρης Λημνιός ήταν ο μεγάλος άτυχος στο παιχνίδι απέναντι στην Κύπρο τον περασμένο Ιούνιο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (ρήξη χιαστού) όμως δεν το έβαλε κάτω και η δικαίωσή του δεν άργησε να έρθει.

Αυτό έγινε στο πλαίσιο της διεθνούς φιλικής αναμέτρησης με την Λιθουανία στην "OPAP Arena" το βράδυ της Δευτέρας (27/03) όπου πέρασε στο 80ο λεπτό στη θέση του Κώστα Φορτούνη, με τον εξτρέμ της Κολωνίας να εμφανίζεται πολύ συγκινημένος, βάζοντας μάλιστα on camera τα κλάματα, και να μιλάει για το δύσκολο διάστημα που άφησε πίσω του.

"Θέλω να πω ευχαριστώ στον κόσμο που με το χειροκρότημά του και μου έδωσε δύναμη μετά από μεγάλο διάστημα που ήμουν εκτός λόγω τραυματισμού, Πέρασα δύσκολα, ταλαιπωρήθηκα πολύ.

Μετά από μεγάλη αποχή, έναν δύσκολο τραυματισμό, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα μου που με στήριξε πολύ, στους συμπαίκτες μου και σε όλο τον κόσμο για τα μηνύματα στήριξης", τόνισε ο Δημήτρης Λημνιός και πρόσθεσε:

Τώρα είμαι πάλι πίσω για να βοηθήσω την ομάδα και θέλω να βοηθήσω την Εθνική στο μεγάλο στόχο που έχουμε. Με βοήθησαν πολύ οι φίλοι μου που βρέθηκαν εδώ για να μου δώσουν στήριξη.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο τέταρτο, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολλές ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να τις κάνουμε γκολ. Και αυτό γιατί όταν παίζουμε με καλύτερες ομάδες από την Λιθουανία θα έχουμε πρόβλημα. Κρατάμε την καλή μας εμφάνιση και συνεχίζουμε. Θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια

Το γήπεδο είναι υπερσύγχρονο, μας βοηθάει πολύ, είναι πολύ όμορφο γήπεδο. Το χορτάρι είναι πολύ καλό όπως και η ακουστική".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΚΟΥΣΤΑΒΟ ΠΟΓΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ