ΕΛΛΑΔΑ

Ο Λεοντίου σταματάει το ποδόσφαιρο και ο Π.Ο. Ψυχικού τον αποχαιρέτησε με τη βοήθεια του Μέσι

Ο Σωτήρης Λεοντίου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
Ο Σωτήρης Λεοντίου με τη φανέλα του Παναθηναϊκού INTIME SPORTS

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Σωτήρης Λεοντίου, αποσύρεται από τη δράση και ο ΠΟ Ψυχικού τον αποχαιρέτησε με έναν ευρηματικό τρόπο, μέσω του Λιονέλ Μέσι.

Ο Σωτήρης Λεοντίου σε ηλικία 37 ετών κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Π.Ο. Ψυχικού, όπου αγωνίζεται από το 2016, θέλησε να τον αποχαιρετήσει με έναν ευρηματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, πέρα από ένα πολύ όμορφο video ανέβασε και φωτογραφία του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κρατάει ένα χαρτί που γράφει "Σεβασμό στον δικό μας Σωτήρη".

Ο Σωτήρης Λεοντίου έχει μία πλούσια καριέρα με 57 συμμετοχές στον Παναθηναϊκό, ενώ έχει περάσει από Ηλιούπολη, Προοδευτική, Απόλλωνα και Καβάλα μεταξύ άλλων.

"ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΕΟΝΤΙΟΥ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4:15μμ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ / ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ) θα αγωνιστεί για τελευταία φορά το υπόδειγμα του ποδοσφαιριστή, του ήθους, του πρωτόγνωρου ακέραιου και σπάνιου χαρακτήρα που όχι μόνο δέχθηκε από τα σαλόνια της Ευρώπης να αγωνιστεί και να προσφέρει τα μέγιστα στον προσφυγικό Π.Ο.ΨΥΧΙΚΟΥ, αλλά αγωνίστηκε ακόμη και στην τελευταία κατηγορία τη Γ' Αθηνών!

ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΨ, ΤΟΝ ΠΟΨ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ γιατί επί 6 έτη δεν έλειψε ποτέ από καμία προπόνηση, πάντα τα έδινε ΟΛΑ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ! Θα μπορούσαμε να μην σταματήσουμε να γράφουμε, όμως οποιοσδήποτε αγαπά το αληθινό ποδόσφαιρο, τον υγιή αθλητισμό, ανεξαρτήτως αν συμπαθεί το Σύλλογό μας, το Σάββατο οφείλει να είναι εκεί, να δώσει με το χειροκρότημά του την ηθική ανταμοιβή πρώτα σε έναν σπουδαίο ΑΝΘΡΩΠΟ, που ισοδυναμεί με το ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ. ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Π.Ο.Ψ.!!!" αναφέρει η ανακοίνωση του Ψυχικού

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ