VIRAL

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε την περίοδο που έπαιζε δεξί χαφ στον Πανιώνιο

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θυμήθηκε την περίοδο που έπαιζε δεξί χαφ στον Πανιώνιο
INSTAGRAM/CHEF_KOUTSOPOULOSLEONIDAS

Ο διάσημος σεφ και κριτής του MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι μεγάλη αγάπη του αποτελεί ο Πανιώνιος και με μια αναδρομή μέσω social media θυμήθηκε τα νεανικά χρόνια του που αγωνιζόταν ως δεξί χαφ στην ομάδα της Πλατείας.

Ο διάσημος σεφ και κριτής στο MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος χτύπησε για άλλη μια φορά μέσω social media για τον αγαπημένο του Πανιώνιο. Ο δημοφιλής σεφ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την ομάδα της Πλατείας και με μια ανάρτηση άνοιξε το χρονοντούλαπο και επιβεβαίωσε την ιδιαίτερη σχέση που έχει με την ομάδα για άλλη μια φορά.

Ο… θείος Λεωνίδας μοιράστηκε μέσω Instagram μια παλιά φωτογραφία από τα εφηβικά χρόνια και προκάλεσε βροχή από σχόλια στην οποία βρισκόταν και αυτός σε ομαδική φωτογραφία. “Μύρισε 90'ιλα...όταν το σύστημα 3-5-2 ήταν αποδοτικό... Δυνατό δεξί "χαφακι" πολλά υποσχόμενο με 12 γράμματα... Αρχίζει από Κ......... Τελειώνει σε ς…” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.



S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS VIRAL SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ