ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Λέο Μάτος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του, το μήνυμα του ΠΑΟΚ στον Βραζιλιάνο

Ο Λέο Μάτος
Ο Λέο Μάτος INTIME

Ο Λέο Μάτος αποσύρθηκε από τη δράση σε ηλικία 36 ετών. Ο Βραζιλιάνος πλάγιος μπακ είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και είχε πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τριών κυπέλλων.

Ο, άλλοτε μπακ του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 36 ετών. Ο Βραζιλιάνος μπακ έχει αγωνιστεί στον Δικέφαλο, με τον οποίο πανηγύρισε την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και τριών κυπέλλων και στις ουκρανικές Τσερνομόρετς και Ντνίπρο, με την οποία έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League.

Στη Βραζιλία αγωνίστηκε με τις Βάσκο Ντα Γκάμα, Παρανιά Κλουμπ και Φιγκεϊρένσε, ενώ η Μαρσέιγ έδωσε 1.4 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το 2004 από τη Φλαμένγκο

"Ήρθε η ώρα να πω αντίο, ευχαριστώ το ποδόσφαιρο που μου έδωσε τόσα πολλά, που μου έδωσε το προνόμιο να γνωρίσω τον κόσμο, να ζήσω σε υπέροχα μέρη και να γνωρίσω απίστευτους ανθρώπους που με βοήθησαν σε αυτά τα 20 χρόνια καριέρας ως επαγγελματίας αθλητής.

Προσπάθησα για το καλύτερο, αγωνίστηκα, υπερέβαλα σε κάποιες στιγμές, χαμογέλασα, έκλαψα... κοιτάω πίσω και δεν μετανιώνω για τίποτα.

Είμαι σίγουρος ότι έχω απωθήσει όλες τις πέτρες για να γίνω η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους γονείς μου, τον αδερφό μου, τα πεθερικά και ιδιαίτερα τη γυναίκα μου που με βίωσε και με βοήθησε ανά πάσα στιγμή.

Σας ευχαριστώ!!".

Λίγο μετά ο ΠΑΟΚ με αποχαιρετιστήριο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε τον Βραζιλιάνο μπακ για όσα πρόσφερε στον Δικέφαλο, με τον οποίο πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα και τρία Κύπελλα.

"Ένας αήττητος πρωταθλητής! Τρεις φορές Κυπελλούχος Ελλάδας! Ένας παίκτης που έγραψε την δική του ιστορία με την φανέλα του ΠΑΟΚ σήμερα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σ' ευχαριστούμε για όλα".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ