ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Λαπόρτα προειδοποιεί: "Αν δεν κερδίσω, ο Μέσι φεύγει"

Ο Τζουάν Λαπόρτα με τον Λιονέλ Μέσι
Ο Τζουάν Λαπόρτα με τον Λιονέλ Μέσι ASSOCIATED PRESS

Ο Τζουάν Λαπόρτα τόνισε σε δηλώσεις του ότι για να παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι στη Μπαρτσελόνα, θα πρέπει ο ίδιος να κερδίσει τις εκλογές για την προεδρία του συλλόγου.

Οι σχέσεις του Τζουάν Λαπόρτα με τον Λιονέλ Μέσι είναι εξαιρετικές. Άλλωστε, ο Αργεντινός σούπερ σταρ άρχισε να μεγαλουργεί την περίοδο που ο πρώτος ήταν ξανά στην ηγεσία της Μπαρτσελόνα και υπήρχε από τότε κώδικας επικοινωνίας και αμοιβαίας εκτίμησης ανάμεσά τους.

Ο Λαπόρτα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και προειδοποιεί πως για να μείνει ο Μέσι στην ομάδα, θα πρέπει ο ίδιος να κερδίσει τις εκλογές της 7ης Μαρτίου. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα φύγει το καλοκαίρι. Φυσικά, το "Barca Gate" έχει επισκιάσει τα πάντα στο κλαμπ μετά και την σύλληψη του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος έμεινε προσωρινά ελεύθερος.

"Έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Μέσι και θα συζητήσει μαζί μου όποια πρόταση και αν του κάνουμε. Αν δεν κερδίσω βέβαια, τότε θεωρώ δεδομένο πως θα αποχωρήσει ο Μέσι από την ομάδα. Ο Λίο σίγουρα θα ζυγίζει την προσφορά που θα του κάνουμε. Αν όμως κερδίσει κάποιος άλλος, το ξαναλέω, ο Μέσι θα αποχωρήσει", ανέφερε ο Λαπόρτα και πρόσθεσε:

"Δεν ήταν χαρούμενος με τον Φρέιξα στην προεδρία και δεν το κάνει μόνο για τα χρήματα. Θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα που θα διεκδικεί όλα τα τρόπαια. Με εμένα θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι και θα συζητήσεις, αλλά μόνο με εμένα ως πρόεδρο".

Αναμφίβολα είναι μια κίνηση-ματ, για να πείσει το εκλογικό σώμα να στηρίξει την δική του υποψηφιότητα και να τον επαναφέρει στον προεδρικό θώκο. Αυτή τη στιγμή φαίνεται να είναι το φαβορί για να λάβει το χρίσμα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ