ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο SPORT24: "Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, η Λαμία έμεινε εκεί που αξίζει"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στο SPORT24: "Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν, η Λαμία έμεινε εκεί που αξίζει"
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος INTIME SPORTS

Ο κεντρικός αμυντικός της Λαμίας, Κυριάκος Παπαδόπουλος, μίλησε στο SPORT24 αμέσως μετά την επίτευξη της παραμονής στη Stoiximan Super League, τονίζοντας ότι οι κόποι εκείνου και των συμπαικτών του ανταμείφθηκαν στο φινάλε.

Η Λαμία γύρισε από την κόλαση... στον παράδεισο, κατάφερε να σβήσει το προβάδισμα δύο τερμάτων του Ιωνικού και να πάρει τον πολυπόθητο βαθμό που την κράτησε στη Stoiximan Super League για έβδομη διαδοχική σεζόν.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Λεωνίδα Βόκολου, τόσο στην εντυπωσιακή μονομαχία της Νίκαιας, αλλά και στα playouts στα οποία δεν έχασε λεπτό.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός δήλωσε στο SPORT24 ότι οι κόποι εκείνου και της ομάδας του ανταμείφθηκαν έστω και στο φινάλε και παρότι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στη ματσάρα της Νίκαιας, δεν έχασαν την πίστη τους και κατάφεραν να πάρουν αυτό που ήθελαν.

Συνέντευξη στον Θωμά Τζουβάρα

Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη κι όπως ήταν φυσικό μόνο χαρά και ικανοποίηση υπήρχε μεταξύ των παικτών της Λαμίας: "Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, τα δώσαμε όλα σήμερα. Νιώθω ότι οι κόποι μας ανταμείφθηκαν και η ομάδα έμεινε εκεί που αξίζει".

Η Λαμία θα μπορούσε να σώσει την κατηγορία νωρίτερα, αλλά "Πιστεύω ότι έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα είναι το ιδανικό. Σίγουρα με τις εμφανίσεις που είχαμε στα τελευταία ματς αξίζαμε να σωθούμε πιο εύκολα, Ευτυχώς όμως το πετύχαμε έστω και την τελευταία αγωνιστική, οπότε τέλος καλό κι όλα καλά".

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ιωνικό στη Νίκαια
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ιωνικό στη Νίκαια EUROKINISSI SPORTS

Πώς όμως ήταν για τον ίδιο το τελευταίο ματς: "Έζησα έντονα το ματς, τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα. Στο πρώτο μέρος δεχθήκαμε δύο γκολ και βρεθήκαμε στο ναδίρ, αλλά δεν χάσαμε την πίστη μας και το γυρίσαμε στο δεύτερο".

Ένας σημαντικός "παράγοντας" του αγώνα στη Νίκαια ήταν η ατμόσφαιρα των φίλων του Ιωνικού, για την οποία όμως οι παίκτες της Λαμίας ήταν προετοιμασμένοι: "Την περιμέναμε αυτή την ατμόσφαιρα. Ο Ιωνικός είναι μια καλή ομάδα, ο κόσμος προσπάθησε να τον σπρώξει προς τη νίκη, αλλά στο τέλος εμείς πήραμε αυτό που θέλαμε".

Όσο για το μέλλον του, η απάντηση ήταν λιτή αλλά ξεκάθαρη: "Δεν έχω κάποια σχέδια ακόμα. Βλέπουμε".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ