THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Κυριάκος Κυριάκος στο SPORT24: "Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου"

Ο Κυριάκος Κυριάκος στο SPORT24: "Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Λουτσέσκου"

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος ήταν καλεσμένος στο 'Show Must Go On' LIVE της Τετάρτης με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και αναφέρθηκε στη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ, τα όσα έγιναν στη Γαλλία, τον Λουτσέσκου και τη Νέα Τούμπα.

Ο Κυριάκος Κυριάκος, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ήταν καλεσμένος στο "Show Must Go On LIVE" της Τετάρτης (13/4) με τον Παντελή Διαμαντόπουλο. Θέμα συζήτησης φυσικά η ρεβάνς της Πέμπτης (14/4) για το Conference League με αντίπαλο τη Μαρσέιγ και τα όσα έχει καταφέρει φέτος ο Δικέφαλος.

Ο Κυριάκος μίλησε για το ποσό σημαντικό είναι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης πως έχει φτάσει τόσο μακριά στην Ευρώπη τη φετινή σεζόν, αναφέρθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου τονίζοντας πως υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον τεχνικό από τη Ρουμανία. Φυσικά ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στη Γαλλία το διήμερο που βρέθηκε στη Μασσαλία ο ΠΑΟΚ και το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί ενόψει της συνέχειας της διοργάνωσης.

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα ώστε να πάρει την πρόκριση ενώ απάντησε και σε ερώτηση για τη Νέα Τούμπα λέγοντας πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένει τις εξελίξεις και η ίδια είναι αρκετά μπροστά και έτοιμη όταν της ζητηθεί.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE ΜΑΡΣΕΙΓ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ