ΣΠΑΡΤΗ

Ο Κριστόφ Βαζέχα στη Σπάρτη

Ο Κριστόφ Βαζέχα στη Σπάρτη
Βαζέχα EUROKINISSI

Ο Κριστόφ Βαζέχα βρέθηκε στη Σπάρτη, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Λακωνία και εκτός απροόπτου θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Στο τελευταίο 10ήμερο Ιουλίου η Σπάρτη κλείνει το θέμα πρόσληψης προπονητή. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας της Λακωνίας ξενάγησε την Παρασκευή (20/07) τον Κριστόφ Βαζέχα στις εγκαταστάσεις της ομάδας, αυτός έμεινε ικανοποιημένος και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, τότε την Κυριακή (22/07) οι δύο πλευρές θα δώσουν τα χέρια.

Ο 54χρονος βετεράνος άσος του Παναθηναϊκού έχει θητεύσει τρεις σεζόν στη Football League με τους Φωκικό (2012-13), Καλλιθέα (2013-14) και Φωστήρα (2014-15). Έχει απολογισμό 47 αγώνες (12-15-20) και τη σεζόν 2016-17 εργάστηκε στη Ρουχ Χορζόφ. Ακολούθως στον πολωνικό σύλλογο ήταν συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο ίδιος βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, οπότε όλα δείχνουν ότι η νέα του ομάδα στην προπονητική του καριέρα θα είναι η Σπάρτη.

Η ανακοίνωση της Σπάρτης: "Μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες του ελληνικού και πολωνικού ποδοσφαίρου, ο Κριστόφ Βαζέχα επισκέφτηκε σήμερα τα γραφεία και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Νικόλαρο, τον μεγαλομέτοχο κ. Δημήτρη Βουδούρη και τον γενικό διευθυντή κ. Θανάση Σταματόπουλο.

Ο κ. Βαζέχα, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, πρόκειται να αναλάβει προπονητής της ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19 του πρωταθλήματος της Football League και αναμένεται η επικύρωση της οριστικής συμφωνίας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΣΠΑΡΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ