ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προπονήθηκε μόνος την ίδια ώρα με την Κ21 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο @ 2022 IAN WALTON / AP IMAGES

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς ο Πορτογάλος προπονήθηκε μόνος του την Παρασκευή (21/10) την ίδια ώρα με την Κ21.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αν και δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τότεναμ (2-0) στο Ολντ Τράφορντ το βράδυ της Τετάρτης (19/10), φρόντισε να τραβήξει πάνω του και για ακόμα μία φορά πάνω του όλα τα βλέμματα.

Σύμφωνα με Athletic μάλιστα, ο 37χρονος δεν πήγε καν στα αποδυτήρια και αποχώρησε από το Ολντ Τράφορντ. Από τη μεριά της, η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να του επιβάλει πρόστιμο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της AS.

Γι' αρχή το πρωί της Παρασκευής (21/10) ο Πορτογάλος επιθετικός προπονήθηκε μόνος την ίδια ώρα με την Κ21 του αγγλικού κλαμπ, κάτι που επιβεβαιώνει ότι είναι εκτός πλάνων του Τεν Χαχ τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Τσέλσι επιβεβαιώνοντας τα σχετικά ρεπορτάζ.

Μένει να δούμε εάν αυτό θα είναι μόνο η αρχή ή εάν θα ακολουθήσει και άλλη τιμωρία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος με ανάρτησή του προσπάθησε να ρίξει γέφυρες και να σβήσει τη φωτιά που έχει δημιουργηθεί, αλλά εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν είχε αποτέλεσμα η ενέργειά του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ