ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στο Ριάντ για να μιλήσει με την Αλ Νασρ, σύμφωνα με το Footmercato

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στο Ριάντ για να μιλήσει με την Αλ Νασρ, σύμφωνα με το Footmercato
@2022 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Η Αλ Νασρ όχι μόνο δεν έχει εγκαταλείψει τη μάχη για τον Κριστιάνο Ρονάλντο αλλά εμφανίζεται πιο αποφασισμένη από ποτέ για τη μεγάλη υπέρβαση, με την γαλλική ιστοσελίδα "Footmercato" να κάνει λόγο για ταξίδι του CR7 στο Ριάντ για να κλείσει το deal.

Το Μουντιάλ 2022 κέρασε φαρμάκι τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον CR7 να πηγαίνει στο Κατάρ με όνειρα και φιλοδοξίες για να οδηγήσει την Πορτογαλία σε μία μεγάλη διάκριση όμως τελικά έμεινε στη σκιά του... Μέσι.

Αφενός γιατί το αντίπαλο δέος του την τελευταία 15ετία στο παγκόσμιο ποδοσφαίρο οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του τίτλου και αφετέρου γιατί εκείνος αποχαιρέτησε το τουρνουά από τα προημιτελικά, έχοντας ρόλο αναπληρωματικού στα δύο τελευταία ματς των Ιβήρων στο τουρνουά.

Επιπλέον, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για αυτόν από τη στιγμή που ναι μεν πέτυχε το στόχο του, να απαλλαγεί από το συμβόλαιο που τον έδενε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει σε συμφωνία όλο αυτό το διάστημα με κάποια ομάδα, όντας άλλωστε ο μοναδικός ελεύθερος παίκτης από όσους συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ίσως όμως να μην είναι ελεύθερος για μεγάλο διάστημα, αν λάβει κανείς υπόψη το δημοσίευμα από το "Footmercato", με την γαλλική ιστοσελίδα να αναφέρει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε ταξίδι στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για να σφραγίσει ένα τεράστιο deal με την Αλ Νασρ που ενδέχεται να φέρει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του.

Η απουσία πρότασης από μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο έπαιξε το ρόλο της ώστε ο CR7 να κρατήσει στο παιχνίδι την Αλ Νασρ και να μην απορρίψει αρχικά την πρότασή της, με τους Σαουδάραβες να είναι πλέον αποφασισμένοι να στρώσουν χρυσάφι στα πόδια του για να πετύχουν τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας τους και μία από τις πιο εντυπωσιακές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

TAGS ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ