SPORTS & GOSSIP

Ο Κουρτουά μίλησε για την αρχή της σχέσης του με τη σύζυγό του: "Έφερε βαλίτσα για δύο εβδομάδες και δεν έφυγε ποτέ"

Ο Κουρτουά με τη σύζυγό του
Ο Κουρτουά με τη σύζυγό του INSTAGRAM / @THIBAUTCOURTOIS

Ο Τιμπό Κουρτουά μίλησε για τον τραυματισμό του, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πως άρχισε η σχέση του με την σύζυγό του, Μισέλ Γκέρζιγκ.

Ο Τιμπό Κουρτουά αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο τον περασμένο Αύγουστο και μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε, παλεύει καθημερινά για να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατό πίσω στην αγωνιστική δράση. Ο ποδοσφαιριστής από το πρώτο λεπτό έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μισέλ Γκέρζιγκ, με την οποία παντρεύτηκαν το περασμένο καλοκαίρι.

Το ζευγάρι τώρα έδωσε από κοινού συνέντευξη στο "Elle" και μίλησαν για τον δύσκολο πρώτο μήνα μετά τη ρήξη χιαστού αλλά αναφέρθηκαν και στο πως γνωρίστηκαν.

"Ο πρώτος μήνας ήταν πολύ δύσκολος, στήριζα τον Τιμπό σωματικά και συναισθηματικά" είπε αρχικά το μοντέλο από το Ισραήλ.

Ο Κουρτουά με τη σειρά του δήλωσε: "Τώρα έχω μεγαλύτερη ευελιξία να είμαι με τα παιδιά μου (από την προηγούμενη σχέση του) όσο και με την Μισέλ . Την λατρεύουν, οπότε περνάμε πολύ χρόνο μαζί. Ο τραυματισμός με έχει κάνει να δω τα πάντα με διαφορετική οπτική. Λατρεύω το ποδόσφαιρο και μου λείπει, αλλά υπάρχουν άλλα πράγματα που αγαπώ και θέλω να κάνω".

Ο διεθνής τερματοφύλακας δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στο ξεκίνημα της σχέσης του με το μοντέλο. Στην αρχή αντάλλαξαν μερικά μηνύματα μέσω Instagram, έπειτα άρχισαν να κάνουν κλήσεις για σχεδόν έξι μήνες και συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη Μαδρίτη: "Η Μισέλ έφερε μία βαλίτσα για δύο εβδομάδες, γιατί μετά θα πετούσε στο Άμστερνταμ για δουλειά, αλλά δεν έφυγε ποτέ".

Κάνε follow το NEO Instagram του SPORT24

TAGS SPORTS & GOSSIP ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ