ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Κουλιεράκης δώρισε τη γαλανόλευκη φανέλα του στο μουσείο της Εθνικής

Ο Κουλιεράκης δώρισε τη γαλανόλευκη φανέλα του στο μουσείο της Εθνικής
Ο Κώστας Κουλιεράκης INTIME SPORTS

Ο Κώστας Κουλιεράκης επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του τα Χανιά και δώρισε τη φανέλα που φόρεσε στο φιλικό με τη Μάλτα στο μουσείο της Εθνικής που βρίσκεται στην πόλη της Κρήτης.

Ο 19χρονος στόπερ του ΠΑΟΚ, Κώστας Κουλιεράκης πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Κρήτη, τα Χανιά και δώρισε στο μουσείο της Εθνικής τη φανέλα που φόρεσε στο ντεμπούτο του με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο φιλικό με τη Μάλτα τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου, Νίκος Φλέκκας, έκανε ανάρτηση στο Facebook, στην οποία "γνωστοποίησε" την ενέργεια του νεαρού στόπερ του Δικεφάλου.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χανιώτη Έλληνα διεθνή μας Κωνσταντίνο Κουλιεράκη για την επίσκεψη του στο μουσείο της Εθνικής μας. Το μέλλον του είναι όλο δικό του.

Περήφανοι ως Χανιώτες που έχουμε ακόμα ένα Έλληνα Χανιώτη διεθνή και θα τιμάει την γαλανόλευκη φανέλα με το Εθνόσημο. Και φυσικά έχουμε ακόμα ένα πρεσβευτή που θα διαφημίζει το Μουσείο Εθνικής Ελλάδος – Γαλανόλευκος Φάρος μέσα από την ιστορία της φανέλας του", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Φλέκκας.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ