ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος υπέγραψε στην Γκόρνικ

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος
Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος PHOTO CREDITS: POGONSZCZECIN.PL

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα παραμείνει στην Πολωνία, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γκόρνικ Ζάμπζε.

Ύστερα από μία απόλυτα επιτυχημένη τετραετία στην Πόγκον Σέτσιν, όπου αποτέλεσε κι έναν εκ των αρχηγών της ομάδας, ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι, αναζητώντας μία νέα πρόκληση για την καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια της θερινής μεταγραφικής περιόδου το όνομά του συνδέθηκε και με ομάδες από την Ελλάδα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, θα παραμείνει κάτοικος Πολωνίας, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Γκόρνικ Ζάμπζε, στην οποία αγωνίζεται ο σπουδαίος Λούκας Ποντόλσκι.

Η Γκόρνικ αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες στην Πολωνία, έχοντας κατακτήσει 14 πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα, ενώ την περσινή σεζόν τερμάτισε στην 6η θέση της βαθμολογίας. Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση από την πλευρά της Γκόρνικ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Με την απόκτηση του Τριανταφυλλόπουλου η Γκόρνικ ενισχύεται σημαντικά στη θέση των στόπερ τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέμα εμπειρίας, καθώς την προηγούμενη τετραετία ο 30χρονος στόπερ μέτρησε πάνω από 100 συμμετοχές με την Πόγκον σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παρελθόν τη φανέλα της Γκόρνικ φόρεσαν κι οι Γιώργος Γιακουμάκης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Γιάννης Μυστακίδης, Στέφανος Ευαγγέλου και Γιάννης Μασούρας.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΛΩΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ