ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κώστας Μανωλάς στο SPORT24: O Ολυμπιακός, η Εθνική, το Μουντιάλ και η συνάντηση με το λιοντάρι

Ο Κώστας Μανωλάς στο SPORT24: O Ολυμπιακός, η Εθνική, το Μουντιάλ και η συνάντηση με το λιοντάρι
24MEDIA CREATIVE TEAM

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του SPORT24, "Mundial Morning Show", με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Ηλία Καλλονά και Μαρία Κουβέλη και ήταν αποκαλυπτικός. Τι είπε για τον Γκουστάβο Πογιέτ και την Εθνική ομάδα, για το κεφάλαιο-Ολυμπιακός. Το σχόλιό του για τη συνάντησή του με το λιοντάρι κατά την παρουσίασή του στην Αλ Σαρτζά.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το "Mundial Morning Show" με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Ηλία Καλλονά και Μαρία Κουβέλη έκαναν σέντρα στις εκπομπές του SPORT24.

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή ήταν ο Κώστας Μανωλάς που μίλησε για την Εθνική ομάδα και τον Γκουστάβο Πογιέτ, το κεφάλαιο-Ολυμπιακός, το Μουντιάλ που κάνει σέντρα και το λιοντάρι που συνάντησε κατά την παρουσίασή του στην Αλ Σαρτζά.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην Σαρτζά και όσα έχει συναντήσει εκεί: "Συνάντησα μια πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Οι συνθήκες δουλειάς είναι πολύ καλές. Έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει το φετινό πρωτάθλημα. Κατακτήσαμε ήδη το President Cup που είναι από τα πιο σημαντικά τρόπαια εδώ. Όλα είναι καλά. Ευελπιστώ τα πράγματα να συνεχίσουν να είναι έτσι".

Για το φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ και την ομάδα που εκείνος θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο: "Το πρώτο φαβορί πιστεύω είναι η Βραζιλία. Σίγουρα έχει τους πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές η Αργεντινή, αλλά εγώ πιστεύω και στην Πορτογαλία. Θα ήθελα το τρόπαιο να το κατακτήσει η Πορτογαλία γιατί εκεί είναι προπονητής ο πρώην ομοσπονδιακός μας κόουτς με τον οποίο είχαμε μεγάλες επιτυχίες και ευελπιστώ να το πάρει εκείνος"

Για το ποια είναι τα συναισθήματα ενός ποδοσφαιριστή όταν αγωνίζεται στο Μουντιάλ και το τι χρειάζεται για να ξεχωρίσει: "Σίγουρα το 2014 ακόμα σκέφτομαι ότι ήμασταν άτυχοι με την Κόστα Ρίκα. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το παιχνίδι, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα θέλαμε. Θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει μεγάλη έκπληξη.

Ένας ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και αγωνίζεται για την πατρίδα του πρέπει πάντα να δίνει και την ψυχή του, τον καλύτερό του εαυτό, γιατί μία τέτοια διοργάνωση δεν σου παρουσιάζεται κάθε μέρα. Δυστυχώς από τότε η Εθνική μας ομάδα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε μεγάλη διοργάνωση.

Ευελπιστούμε στο επόμενο Euro ή στο επόμενο Μουντιάλ να είναι εκεί. Ήμουν τυχερός, έπαιξα σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση και πήγαμε και καλά. Είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες που έχω ζήσει στο ποδόσφαιρο".

Για την πορεία της Νάπολι: "Περίμενα ότι θα πάνε καλά γιατί ο Σπαλέτι όπου κι αν έχει πάει έχει καλά αποτελέσματα. Είναι ένας καλός προπονητής. Έχουνε και έναν καλό τεχνικό διευθυντή ο οποίος κάνει όλο τον προγραμματισμό της ομάδας. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρουν το πρωτάθλημα"

Για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εάν του λείπει η Ελλάδα: "Πήρα μία μεγάλη απόφαση να αφήσω την Serie A αν και θα μπορούσα να είμαι ακόμα εκεί. Το έκανα με όλη μου την καρδιά γιατί ήθελα να γυρίσω και να παίξω για την αγαπημένη μου ομάδα. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα. Την πρώτη σεζόν είχα έναν σοβαρό τραυματισμό και δεν ήμουν αυτός που έπρεπε να είμαι. Στη φετινή σεζόν η παρουσία μου ήταν αρκετά καλή αν και δεν καταφέραμε να περάσουμε στο Champions League που ήταν ο στόχος μας.

Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελα γιατί επιθυμούσα να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό. Δε θέλω να αναφερθώ στους λόγους οι οποίοι με έκαναν να αλλάξω ομάδα. Είμαι ευχαριστημένος εδώ. Έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και βρήκα ένα καλό προπονητικό και ένα καλό τεχνικό επιτελείο γενικότερα. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρει ποτέ τι μπορεί να γίνει, θα δούμε".

Για την Εθνική ομάδα: "Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Σάρτζα. Αν ο προπονητής θέλει κάποια στιγμή να τον βοηθήσω. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή δεν με έχει ανάγκη η Εθνική ομάδα. Αν χρειαστεί ποτέ τη βοήθεια μου θα του δώσω το οκ γιατί αισθάνομαι καλά και μπορώ να προσφέρω"

Για το συμβάν με το λιοντάρι στην παρουσίασή του: "Δεν είχα ξαναβρεθεί κοντά σε λιοντάρι. Πιστεύω ότι οποιοσδήποτε κι αν ήταν κοντά θα είχε τρομάξει. Κακά τα ψέματα δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει ένα ζώο. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα λιοντάρι το οποίο δεν μπορείς να κάνεις καλά με τίποτα. Ήταν πραγματικά ένα θηρίο".

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο Κώστας Μανωλάς είπε: "Μετά από καιρό είμαι καλά. Δόξα τω Θεό είμαι καλά μετά από αρκετό καιρό. Πέρασα δύσκολη σεζόν πέρσι. Ήμουν πέντε μήνες που δεν μπορούσα να είμαι ο εαυτός μου".

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή:

Το SPORT24 στο Μουντιάλ 2022

Το SPORT24 παίζει μόνο Μουντιάλ 2022 και σε πάει στο Παγκόσμιο Κύπελλο ! Δες αναλυτικα το Πρόγραμμα του Μουντιάλ και τα αποτελέσματα των αγώνων του Μουντιάλ, Παρακολούθησε το Μουντιάλ live στο Matchcenter, κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 και στο Youtube κανάλι για να ενημερώνεσαι και να μη χάνεις καμία αθλητική στιγμή!

SPORT24 LIVE MUNDIAL SHOWS

Συντονιστείτε στις 4 καθημερινές εκπομπές του SPORT24 για το Μουντιάλ: Mundial Morning Show (10:00 - 10:30), Pame Stoixima Pre Game Show (11:30 - 12:00), The Show Must Go On (13:00 - 15:00), Game Night (22:45 - 00:15).

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ MUNDIAL MORNING SHOW ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022 ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ