ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο SPORT24: "Η αντίδραση δείχνει το μέταλλο του Ολυμπιακού, μάς έδωσε τεράστια ώθηση ο Μεντιλίμπαρ"

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο SPORT24: "Η αντίδραση δείχνει το μέταλλο του Ολυμπιακού, μάς έδωσε τεράστια ώθηση ο Μεντιλίμπαρ"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Ολυμπιακός ήταν θρυλικός και πήρε τεράστια πρόκριση στους "8" του Conference League, επικρατώντας 6-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο captain των ερυθρόλευκων, ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στο SPORT24 για τον θρίαμβο των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός έζησε μία μαγική, μία θρυλική βραδιά. Οι ερυθρόλευκοι σκόρπισαν την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία, επικράτησαν με το επιβλητικό 6-1 και ανέτρεψαν την ήττα με 4-1 του πρώτου αγώνα, για να πανηγυρίσουν την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Conference League.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βοήθησαν σε αυτόν τον θρίαμβο και όλοι ξεχώρισαν με τον τρόπο τους. Ο Κώστας Φορτούνης από την πλευρά του γι' ακόμη μία φορά βγήκε μπροστά και ίσως να αξίζει τον "τίτλο" του MVP του αγώνα.

Πέτυχε το 2-0 των ερυθρόλευκων στο 36ο λεπτό, ενώ στο 10' έβγαλε την ασίστ στον Ποντένσε για το πρώτο γκολ των Πειραιτών. Δεν έμεινε μόνο εκεί. Ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης με 107 ενέργειες, ο κορυφαίος στις key passes με πέντε, είχε 62/79 μεταβιβάσεις, ενώ ήταν ο πρώτος και στις μονομαχίες με 11 στις 18.

Ο captain του Ολυμπιακού μίλησε στο SPORT24 και στο Show Must Go On μετά το τέλος της αναμέτρησης χαρακτηρίζοντας τη ρεβάνς στη Σερβία όνειρο: "Τεράστια επιτυχία, ανατρέψαμε ένα πολύ δύσκολο σκορ, ήταν ένα δεύτερο παιχνίδι όνειρο. Το πρώτο ματς που δεν πήγε καθόλου, μάς πείσμωσε, μάς έδωσε ενέργεια για σήμερα και πετύχαμε κάτι το τρομερό".

Μία τέτοια αντίδραση δείχνει το μέταλλο που έχεις ως ομάδα

Ο Φορτούνης αναφέρθηκε και στο μέταλλο που έχει η ομάδα του, έπειτα από τα δύο αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Μακάμπι (4-1) και Παναθηναϊκό (3-1): "Όταν βγάζεις μία τέτοια αντίδραση μετά από δύο τέτοια αποτελέσματα, αυτό δείχνει το μέταλλο που έχεις ως ομάδα, ότι οι παίκτες πιστεύουν στον εαυτό τους, ο προπονητής πιστεύει στους παίκτες, οπότε ήταν μία αντίδραση, όπως έπρεπε".

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε και για τις συζητήσεις εντός των τειχών της ομάδας, μετά τα δύο περασμένα αρνητικά αποτελέσματα, οι οποίες και έφεραν μία τεράστια επιτυχία: "Συζητήσαμε όλοι μαζί ότι δεν πρέπει να ξανασυμβούν εμφανίσεις όπως την προηγούμενη εβδομάδα, γιατί αδικούμε τον εαυτό μας πάνω απ' όλα. Ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε συγκεντρωμένοι και όλοι τηρούμε το πλάνο του προπονητή.

Ο προπονητής μάς έδωσε τεράστια ώθηση γιατί πιστεύει σε εμάς και ήξερε πριν από το παιχνίδι ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μιλήσαμε και όλοι μαζί, όλοι βοήθησαν στο να πετύχουμε την πρόκριση".

Δεν τα παρατάμε, στόχος του Ολυμπιακού να βγαίνει πρωταθλητής

Ο ίδιος ο Φορτούνης νιώθει χαρούμενος για τη βοήθεια που προσφέρει στον Ολυμπιακό, ωστόσο παραμένει focused στους ερυθρόλευκους στόχους: "Πάντα θέλω να βοηθάω την ομάδα, είμαι χαρούμενος που το πέτυχα σήμερα, συνεχίζω την δουλειά μου και μακάρι να πετύχουμε τους στόχους μας και να προχωρήσουμε ακόμη πιο πάνω".

Όσο για το ποιοι είναι οι στόχοι από εδώ και πέρα, ο ίδιος εξηγεί: "Στην Ελλάδα ξέρουμε ότι έχουμε μείνει βαθμολογικά λίγο πίσω, αλλά δεν τα παρατάμε, υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια, γιατί στόχος του Ολυμπιακού είναι να βγαίνει πρωταθλητής. Στην Ευρώπη πάμε βήμα βήμα, να δούμε τον αντίπαλο στην κλήρωση και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ