ΠΑΟΚ

Ο κόσμος το παρών, ο Στέφενς δοκιμές

Ο κόσμος το παρών, ο Στέφενς δοκιμές

Βροντερή παρουσία στην Τούμπα έδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην ανοιχτή προπόνηση. Πάνω από 4.000 το παρών στις κερκίδες, ζήτησαν πρόκριση και αποθέωσαν τα νέα αποκτήματα. Μάθετε ποια σχήματα δοκίμασε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ (videos)

Την... τρέλα που έχουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την ομάδα την έχουν αποδείξει πολλές φορές και αυτό έκαναν και σήμερα (21/7) στην ανοιχτή προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα.

Πάνω από 4.000 οπαδοί του "δικεφάλου" έδωσαν χαρακτήρα αγώνα, στην προπόνηση, αποθέωσαν τους παίκτες του Χουμπ Στέφενς, με τους Γκαρσία και Λίνο να έχουν την τιμητική τους, αλλά και τους Λούκας και Νέτσιντ να κοιτούν εντυπωσιασμένοι από την παρουσία του κόσμου.

Στο κομμάτι του προγράμματος, ο Στέφενς χώρισε σε δύο ομάδες τους παίκτες τους και έπαιξαν οικογενειακό διπλό σε όλο το γήπεδο. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έδωσε μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες του και δε διαφοροποίησε ιδιαίτερα τα αρχικά σχήματα.

Το οικογενειακό "διπλό" χωρίστηκε σε τρία ημίχρονα και ο Χουμπ Στέφενς είχε ενεργό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια, κάνοντας παρατηρήσεις όποτε χρειαζόταν.

Στο πρώτο κομμάτι οι ομάδες ήταν οι εξής:

Με την κόκκινη ομάδα αγωνίστηκαν οι: Χακόμπο στο τέρμα, στην άμυνα οι Σπυρόπουλος, Σκόνδρας, Τζανδράρης, Κατσικάς. Στα χαφ οι Γκαρσία, Κάτσε με τον Βούκιτς μπροστά τους. Στα αριστερά ο Ολίσε, δεξιά Γιάννου και κορυφή ο Αθανασιάδης

Στην ομάδα με τα άσπρα αγωνίστηκαν οι: Γλύκος στο τέρμα. Στην άμυνα οι Κίτσιου, Λίνο, Βίτορ και Κατσουράνης. Στα χαφ οι Τζιόλης και Λάζαρ με τον Λούκας να αγωνίζεται μπροστά τους ως "μπαλαντέρ". Στα αριστερά αγωνίζεται ο Γεωργιάδης, δεξιά Λόρενς και μόνος του μπροστά ο Σαλπιγγίδης.

Στο δεύτερο κομμάτι ο Χουμπ Στέφενς προχώρησε σε αλλαγές:

Ο Νέτσιντ στη θέση του Λόρενς, άλλαξε και το σύστημα με τον Τσέχο να παίζει μαζί με τον Σαλπιγγίδη στην επίθεση, ενώ τον Λούκας τον μετέφερε στα δεξιά.

Στην ομάδα των "κόκκινων" δεν υπάρχει αλλαγή σε πρόσωπο, αλλά σε σχήμα, με τον Βούκιτς να παίζει δίπλα στον Αθανασιάδη. Ακόμη, υπήρχε αλλαγή και στον τερματοφύλακα των "άσπρων" με τον Γιακουμή να παίρνει τη θέση του Γλύκου.

Στο τρίτο κομμάτι του "διπλού" ο Στέφενς έκανε δύο αλλαγές στην "άσπρη" ομάδα και πολλές στην "κόκκινη". Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έβαλε με τους "άσπρους" τον Πόποβιτς αντί του Γεωργιάδη, τον Ποζατζίδη αντί του Λίνο .

Με τους "κόκκινους" πλέον αγωνίζονται ο Γλύκος στο τέρμα. Στην άμυνα οι Κωνσταντινίδης, ο Σκόνδρας ως στόπερ με τον Τζανδράδη και τον Σπυρόπουλο αριστερά. Στα χαφ είναι ο Κάτσε με τον Βούκιτς και τον Λόρενς. Στην επίθεση αριστερά ο Πέλκας, δεξιά ο Δεληγιαννίδης και κορυφή ο Αθανασιάδης.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ