ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024

Ο Κόντι Χάκπο στο SPORT24: "Για να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να κερδίσεις ομάδες με μεγάλη ποιότητα"

Ο Κόντι Χάκπο στο SPORT24: "Για να γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να κερδίσεις ομάδες με μεγάλη ποιότητα"
AP PHOTO / HASSAN AMMAR

Ο Κόντι Χάκπο μίλησε στο SPORT24 λίγη ώρα μετά από την ισοπαλία της Ολλανδίας με τη Γαλλία για τη φάση των ομίλων του Euro 2024.

Η Ολλανδία κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Γαλλία, σε έναν αγώνα που -από ένα σημείο κι έπειτα- έδειχνε να βολεύει αμφότερες το "Χ". Λίγη ώρα μετά από το φινάλε της αναμέτρησης, ο Κόντι Χάκπο μίλησε στο SPORT24 για τους στόχους των "οράνιε" στα γήπεδα της Γερμανίας και τα φαβορί του Euro 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Αυστρία και τον στόχο στο Euro 2024: "Προφανώς ο στόχος που έχουμε εδώ είναι να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο, αυτό θέλουμε ως ομάδα και ως χώρα. Το παιχνίδι που έρχεται με την Αυστρία δεν είναι διαφορετικό για εμάς. Θα το προσεγγίσουμε όπως όλους τους αγώνες, κυνηγώντας τη νίκη. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και ελπίζουμε πως θα πάρουμε τη νίκη".

Για το αν νιώθει πως η Ολλανδία ωριμάζει στη διάρκεια του Euro 2024, από παιχνίδι σε παιχνίδι: "Αυτός είναι πάντα ο στόχος κάθε ομάδας, να ωριμάζει σε μια διοργάνωση. Απόψε (σ.σ.: χθες) ήταν ένα καλό βήμα για εμάς απέναντι σε μια κορυφαία ομάδα. Πιστεύω πως τα πήγαμε καλά, ίσως θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα σε κάποιες άλλες στιγμές. Γενικά όμως θεωρώ πως (η Γαλλία) είναι μια κορυφαία ομάδα, με παίκτες παγκοσμίου βεληνεκούς".

Για το ακυρωθέν γκολ της Ολλανδίας: "Δεν το έχω δει, οπότε δεν ξέρω...".

Για τα φαβορί του Euro 2024: "Είμαστε κι εμείς (χαμογελάει). Υπάρχουν πολύ καλά στοιχεία. Από εκεί και πέρα, η Ισπανία έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία. Υπάρχουν ομάδες με μεγάλη ποιότητα. Για να γίνει ο πρωταθλητής, πρέπει να τις κερδίσεις".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ EURO 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ