Ο Κλοπ αποθέωσε τον Σαλάχ και θυμήθηκε την Ντόρτμουντ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ενθουσιάστηκε τόσο με το γκολ του Σαλάχ κόντρα στην Τσέλσι που το συνέκρινε με αντίστοιχα του Τζέραρντ ενώ παραλλήλισε εκείνο του Μανέ με το νικητήριο τέρμα επί της Ντόρτμουντ το 2016 (VIDEO).
Η Λίβερπουλ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Τσέλσι κάνοντας ένα ακόμα βήμα τίτλου στην 34η αγωνιστική της Premier League (νίκη με 2-0) και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του στο φινάλε, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στους δύο σκόρερ των “κόκκινων”.
“Ελέγξαμε το ματς και κυριαρχήσαμε για 80 λεπτά, κάτι που είναι πολύ σπουδαίο όταν αντιμετωπίζεις την Τσέλσι. Ήταν μία φανταστική εμφάνιση, μία ακόμα καλύτερη ατμόσφαιρα και ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα”, τόνισε αρχικά στη μεικτή ζώνη ο Γερμανός τεχνικός, για να αναφερθεί κατόπιν στο γκολ-όνειρο του Σαλάχ.
“Με τρέλανε! Ήμουν στην ίδια ευθεία με τη μπάλα και το είδα πρώτος. Ήταν ένα έξοχο τελείωμα. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει πετύχει μερικά από τέτοια απόσταση. Ήταν υπέροχο από κάθε άποψη.
Το κοντρόλ, το πρώτο άγγιγμα, η κίνηση προς τα μέσα, και η προσπάθειά του να δημιουργήσει χώρο για να κάνει το σουτ. Ήταν φανταστικό τέρμα”.
Φυσικά, ο Κλοπ δεν θα μπορούσε να παραλείψει να κάνει αναφορά και στο γκολ του Μανέ στο 51′ με το οποίο άνοιξε ο δρόμος για τη νίκη, συγκρίνοντάς μάλιστα με το τέρμα με το οποίο οι “κόκκινοι” απέκλεισαν την πρώην ομάδα του, Ντόρτμουντ, πριν από τρία χρόνια στα προημιτελικά του Europa League.
“Λάτρεψα και το πρώτο γκολ. Μου θύμισε αμέσως το νικητήριο στο 4-3 επί της Ντόρτμουντ (σ.σ είχε σημειωθεί πριν από ακριβώς τρία χρόνια, στις 14 Απριλίου 2016). Παρόμοια κατάσταση, υπέροχη σέντρα, καλή κεφαλιά, ωραία ομαδική προσπάθεια, Απλά ήταν ο Χέντερσον αντί του Μίλνερ και ο Μανέ αντί του Λόβρεν”.
Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: