ΙΤΑΛΙΑ

Ο Κιελίνι άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο

Los Angeles FC defender Giorgio Chiellini reacts after a goal by midfielder Ryan Hollingshead against the Vancouver Whitecaps during the second half of an MLS playoff soccer match Saturday, Oct. 28, 2023, in Los Angeles. (AP Photo/Ryan Sun)
Ο Τζόρτζιο Κιελίνι @ 2023 RYAN SUN / AP IMAGES

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τους Λος Άντζελες FC ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι άφησε το περασμένο καλοκαίρι τη Γιουβέντους για να αγωνιστεί στο MLS και τους Λος Άντζελες FC, με τους οποίους κατέκτησε το πρωτάθλημα του 2022, ενώ φέτος ηττήθηκε στον τελικό από την Κολόμπους.

Ο Ιταλός πολύπειρος κεντρικός αμυντικός στις δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να σταματήσει το ποδόσφαιρο και θα λάβει τις οριστικές του αποφάσεις το προσεχές διάστημα.

"Ήταν μια όμορφη περιπέτεια. Δυστυχώς, μια από τις δύο ομάδες έπρεπε να χάσει. Ίσως αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Τώρα θα πάω να σπαταλήσω το χρόνο μου και να επιστρέψω στην Ιταλία. Τότε θα λάβω την οριστική μου απόφαση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κιελίνι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ MLS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ