ΚΑΤΑΡ

Ο Κάρλος Κεϊρόζ στον πάγκο της εθνικής ομάδας του Κατάρ

Ο Κάρλος Κεϊρόζ σε συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός του Ιράν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022
Ο Κάρλος Κεϊρόζ σε συνέντευξη Τύπου ως τεχνικός του Ιράν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ 2022 @2022 ASHLEY LANDIS/AP IMAGES

Δύο μήνες μετά από την παρουσία του στο Μουντιάλ 2022 ως προπονητής του Ιράν, ο Κάρλος Κεϊρόζ επιστρέφει στη δράση αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας του Κατάρ.

Ο Κάρλος Κεϊρόζ διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία έχοντας κοουτσάρει ομάδες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο και αυτό ακριβώς το γεγονός αποτέλεσε το καλύτερο εισιτήριο για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Αυτός θα είναι το Κατάρ, με τους διοργανωτές του τελευταίου Παγκοσμίου Κυπέλλου να αναζητούν μία ποιοτική λύση μετά από τη λύση της συνεργασίας τους με τον Φέλιξ Σάντσεθ τον περασμένο Δεκεμβρίου και μετά από ένα σαφάρι που έκαναν για την ανεύρεση του διαδόχου του να καταλήγουν στον Κεϊρόζ.

Σημειώνεται πως μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο ήταν και ο Φερνάντο Σάντος, πριν καταλήξει στην εθνική Πολωνίας, με τον Κεϊρόζ να έχει ως ατού το ότι έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Ασία, όντας στον πάγκο τόσο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων όσο του Ιράν.

Μάλιστα, μετράει δύο διαφορετικές θητείες στον πάγκο του Ιράν, μετρώντας 60 νίκες σε 100 ματς στην πρώτη του θητεία και πλησιάζοντας στην πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του πρόσφατου Μουντιάλ στη δεύτερη θητεία του με τους Ιρανούς.

TAGS ΚΑΤΑΡ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ