ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κάλινιτς επέστρεψε στη Χάιντουκ με συμβόλαιο ενός ευρώ

Ο Νίκολα Κάλινιτς της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη Serie A 2019-2020 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020
Ο Νίκολα Κάλινιτς της Ρόμα σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ίντερ για τη Serie A 2019-2020 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 © 2023/LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Νίκολα Κάλινιτς επέστρεψε στη Χάιντουκ έπειτα από έξι μήνες χωρίς ομάδα και θα αμείβεται με μόλις ένα ευρώ τον μήνα.

Ο Νίκολα Κάλινιτς είχε μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι όταν ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Χάιντουκ και βαδίζοντας στα 36 έμοιαζε έτοιμος να αποχωρήσει από τη δράση.

Δύο ημέρες πριν από τα γενέθλιά του όμως, η κροατική ομάδα με την οποία συνέδεσε το όνομά του, του έκανε ένα μεγάλο δώρο: ένα συμβόλαιο επιστροφής που θα τον φέρει πιο κοντά στο όνειρο.

Η ομάδα του Σπλιτ βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος Κροατίας, έξι βαθμούς πάνω από τη Ριέκα και επτά από τη... δυνάστρια Ντίναμο Ζάγκρεμπ (η οποία όμως έχει δύο αγώνες λιγότερους).

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2004-2005 αποτελεί ρεαλιστικό στόχο και γι' αυτό ο Κάλινιτς αποδέχθηκε το συμβόλαιο και κυρίως τον μισθό που το συνόδευε. Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός θα αμείβεται για το δεύτερο μισό της σεζόν με ένα ευρώ ανά μήνα!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ