ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

O Jogo: “Ο Ρουί Βιτόρια ήθελε Ταρέμι και ήρθε στον Παναθηναϊκό ο Ντέσερς, τρεις παίκτες δεν ήταν επιλογή του”

Eurokinissi

Η O Jogo αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι ο Ρουί Βιτόρια είχε ως πρώτη επιλογή τον Μέχντι Ταρέμι, ωστόσο αποκτήθηκε ο τρίτος στόχος του που ήταν ο Σίριλ Ντέσερς.

Ο Παναθηναϊκός και ο Ρουί Βιτόρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά την οδυνηρή ήττα που υπέστη ο Παναθηναϊκός από την Κηφισιά στο Πανθεσσαλικό. Οι πράσινοι πλέον είναι σε αναζήτηση προπονητή, ενώ η συγκεκριμένη είδηση έχει απασχολήσει και τον πορτογαλικό Τύπο.

Μετά την A Bola και η O Jogo έκανε άρθρο που αναφέρει ότι ο πρώτος στόχος του Βιτόρια για τη θέση του φορ ήταν ο Μεντί Ταρέμι που κατέληξε στον Ολυμπιακό, δεύτερος στόχος ο Μπανζά και τρίτος ο Σίριλ Ντέσερς.

Παράλληλα τονίζει ότι τρεις ποδοσφαιριστές δεν ήταν επιλογή του και συγκεκριμένα οι Ανάς Ζαρουρί, Μίλος Πάντοβιτς και Βιθέντε Ταμπόρδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ