ΜΙΛΑΝ

Ο Ιμπραχίμοβιτς δάκρυσε on air, μιλώντας για φίλο του δημοσιογράφο που έχει λευχαιμία

Ο Ιμπραχίμοβιτς δάκρυσε on air, μιλώντας για φίλο του δημοσιογράφο που έχει λευχαιμία
PRINT SCREEN

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς κλήθηκε να μιλήσει για τον δημοσιογράφο και φίλο του, Τάις Σλέγκερς, που έχει λευχαιμία σε τερματικό στάδιο, με τον Σουηδό επιθετικό της Μίλαν να αδυνατεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς συντηρεί την εικόνα του "σκληρού" των γηπέδων που δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του όμως υπήρχε μία στιγμή που άφησε στην άκρη τη συγκεκριμένη εικόνα και δεν είχε πρόβλημα να την "τσαλακώσει".

Αυτό έγινε στο πλαίσιο παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή του ολλανδικού ESPN, με τον φορ της Μίλαν να καλείται να μιλήσει για τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Τάις Σλέγκερς, ο οποίος έχει λευχαιμία από το 2020 και λίγες ημέρες νωρίτερα έκανε γνωστό πως η αρρώστια του είναι σε προχωρημένο στάδιο που δεν επιδέχεται θεραπείας.

"Όταν ήμουν νέος και χαμένος δεν γνώριζα ούτε ένα άτομο στην Ολλανδία, όταν ήμουν στον Άγιαξ. Ένας δημοσιογράφος ήρθε σε επαφή μαζί μου και βγήκαμε για φαγητό.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα γίναμε φίλοι. Ο Τάις με βοήθησε, είμαστε πάντα σε επικοινωνία και θα είναι πάντα στην καρδιά μου", τόνισε ο 41χρονος άσος, ο οποίος βλέποντας στο διπλανό τηλεοπτικό παράθυρο τον Σλέγκερς, είπε με τρεμάμενη φωνή: "Θέλω μόνο να σου πω ότι σε αγαπώ πολύ φίλε μου".

Σημειώνεται πως ο Τάις Σλέγκερς είναι γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο αφού πέρα από δημοσιογράφος έχει δουλέψει και στο γραφείο Τύπου της Αϊντχόφεν, με τον ίδιο να ανακοινώνει λίγες ημέρες πριν πως η λευχαιμία είναι πλέον σε τερματικό στάδιο και πως ο ίδιος δεν μπορεί να θεραπευτεί.

"Εγώ δεν μπορώ πια να βοηθηθώ, όμως άλλοι μπορούν", είπε μεταξύ άλλων, ζητώντας από τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην εκπομπή "να δωρίσουν βλαστοκύτταρα και αίμα".

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ