FERRARI

Ο Ιμπραχίμοβιτς αντάλλαξε την χρυσή SF90 του με μια σπάνια Ferrari αξίας άνω των 2 εκατ. ευρώ

ibrahimvic
ibrahimvic © 2017 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και η Έλενα Σέγκερ επισκέφθηκαν μια αντιπροσωπία πολυτελών αυτοκινήτων και αντάλλαξαν την Ferrari SF90 Spider με την νέα Ferrari Daytona SP3, η αξία της οποίας υπολογίζεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ χωρίς τους φόρους.

Ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής της Μίλαν, Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, γνωστός για το πάθος που έχει για τα σπορ αυτοκίνητα, είχε κάνει δώρο στον εαυτό για τα 40ά του γενέθλια του μια χρυσή υβριδική Ferrari SF90 Stradale.

Ο 41χρονος σουηδός αστέρας πρόσφατα επισκέφτηκε, μαζί με την σύντροφό του Έλενα, μία αντιπροσωπία πολυτελών αυτοκινήτων και αντάλλαξαν την ιδιαίτερη SF90 Stradale με μια νέα, επίσης σπάνια Ferrari.

ibrahimovic
ibrahimovic © 2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Συγκεκριμένα, ο σταρ της Μίλαν πρόσθεσε στη συλλογή του μία λευκή Ferrari Daytona SP3, η οποία θα παραχθεί σε μόλις 599 αντίτυπα και η αξία της υπολογίζεται σε 2 εκατομμύρια ευρώ, προ φόρων!

Η Ferrari Daytona SP3 ξεχωρίζει με την εκκεντρική της εμφάνιση αλλά και με τους 840 ίππους του ατμοσφαιρικού V12 κινητήρα των 6.500 κυβικών που δίνει εκρηκτικές επιδόσεις: 0-100 km/h σε 2,8'' και τελική ταχύτητα 340 km/h!

Είναι γνωστό πως ο σουηδός άσος είναι συλλέκτης σπορ αυτοκινήτων. Μεταξύ άλλων, διαθέτει στο γκαράζ του και μία επίσης σπάνια Ferrari Monza SP2.

TAGS FERRARI ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ