SPORTS & GOSSIP

Ο Ίκερ Κασίγιας εθεάθη να γευματίζει με μοντέλο στη Μαδρίτη

Ο Ίκερ Κασίγιας εθεάθη να απολαμβάνει δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης μαζί με Σουηδέζα καλλονή.
Ο Ίκερ Κασίγιας εθεάθη να απολαμβάνει δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης μαζί με Σουηδέζα καλλονή. AP PHOTO/LUIS VIEIRA

Ο Ίκερ Κασίγιας εθεάθη να απολαμβάνει δείπνο σε γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης μαζί με 36χρονο μοντέλο.

Από την στιγμή που αποχώρησε από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ο Ίκερ Κασίγιας έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές τα μίντια της Ισπανίας για την προσωπική του ζωή. Ειδικά μετά από τον χωρισμό με τη Σάρα Καρπονέρο το 2021, δεδομένου άλλωστε πως έχει συνδεθεί με πολλές γυναίκες.

Τώρα στη... λίστα προστέθηκε ακόμη ένα όνομα, αυτό της Μικαέλα Σόρμπε. Πρόκειται για μία 36χρονη Σουηδή, η οποία εργάζεται ως ηθοποιός και μοντέλο.

Το περιοδικό "Semana" έδωσε πληροφορίες αφού οι κάμερες "συνέλαβαν" το ζευγάρι να απολαμβάνει το δείπνο του σε γνωστό εστιατόριο της Μαδρίτης.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, τον περασμένο Απρίλιο οι δυο τους, επισκέφτηκαν την Πολωνία, μια χώρα με την οποία η Μικαέλα συνδέεται άμεσα, αφού έλκει την καταγωγή της από εκεί (σ.σ.: το 2005 είχε συμμετάσχει στον διαγωνισμό "Μις Πολωνία").

Προς το παρόν ο πρώην αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάνει κάποια δήλωση σχετικά με αυτό, γεγονός που διατηρεί όλο το ειδύλλιο απλά σε επίπεδο φημών.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ