ΑΓΓΛΙΑ

Ο Γουόλκοτ ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του με συγκινητικό video

Southampton's Theo Walcott in action during an English Premier League soccer match against Leeds United at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Saturday, Oct. 16, 2021. Southampton won 1-0. (AP Photo/Steve Luciano)
Southampton's Theo Walcott in action during an English Premier League soccer match against Leeds United at St. Mary's Stadium in Southampton, England, Saturday, Oct. 16, 2021. Southampton won 1-0. (AP Photo/Steve Luciano) AP

Μέσα από video που ανέβασε στα social media ο Τίο Γουόλκοτ ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως ένα μεγάλο ταλέντο όμως οι τραυματισμοί δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που θα μπορούσε.

Ο λόγος για τον Τίο Γουόλκοτ ο οποίος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Σε ηλικία 34 ετών ο Άγγλος επιθετικός αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σουίντον και έπειτα πήγες στις ακαδημίες της Σαουθάμπτον. Εκεί έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα απ' όπου τον απέκτησε η Άρσενα έναντι 10,5 εκατομμυρίων ευρώ το καλοκαίρι του 2006.

Εκεί έμεινε μέχρι τον Ιανουάριο του 2018 όταν και τον πήρε η Έβερτον δίνοντας 22,5 εκατομμύρια ευρώ. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Σαουθάμπτον στην οποία επέστρεψε οριστικά το καλοκαίρι του 2021 και παρέμεινε μέχρι από λίγες ημέρες.

Ο Γουόλκοτ αγωνίστηκε σε όλες τις εθνικές ομάδες της Αγγλίας και με την ανδρών κατέγραψε 47 συμμετοχές έχοντας και οκτώ γκολ. Σε συλλογικό επίπεδο αγωνίστηκε 567 φορές και μέτρησε 132 γκολ και 95 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ