Ο Γουίλεμ Νταφόε στο “Μπομπονέρα”: Με φανέλα της Μπόκα πανηγύρισε γκολ και ξεσήκωσε τους φιλάθλους

Απρόσμενη επίσκεψη στο “Μπομπονέρα”, με τον Γουίλεμ Νταφόε να παρακολουθεί από κοντά το Μπόκα – Νιούελς, να φορά τη φανέλα των γηπεδούχων και να πανηγυρίζει σαν κανονικός οπαδός, κλέβοντας την παράσταση στις εξέδρες.
Ο Γουίλεμ Νταφόε βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής στο Μπουένος Άιρες, όχι για κάποιον κινηματογραφικό ρόλο, αλλά για την απρόσμενη παρουσία του στις εξέδρες της Μπόκα Τζούνιορς. Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση της Μπόκα με τη Νιούελς Όλντ Μπόις στο θρυλικό “Μπομπονέρα”, χαρίζοντας ένα από τα πιο απρόβλεπτα στιγμιότυπα της βραδιάς.
Οι τηλεοπτικές κάμερες τον εντόπισαν γρήγορα στις κερκίδες, με τον Νταφόε να φορά τη φανέλα της Μπόκα και να ζει τον αγώνα με ένταση. Μάλιστα, η αντίδρασή του σε ένα από τα γκολ των γηπεδούχων έγινε viral στα social media, καθώς πανηγύρισε σαν… γνήσιος οπαδός της, ξεσηκώνοντας τους χρήστες.
Η παρουσία του στην Αργεντινή δεν ήταν τυχαία. Ο Νταφόε βρίσκεται στη χώρα με αφορμή την παρουσίαση της ταινίας “The Souffleur” και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά μια αυθεντική ποδοσφαιρική εμπειρία.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το “Μπομπονλερα” φιλοξενεί διασήμους, αφού έχει παρεβρεθεί στις κερκίδες από τον Τζόνι Ντεπ, την Πενέλοπε Κρουζ και την Ντούα Λίπα μέχρι τον Γιώργο Νταλάρα, όμως η εικόνα ενός Χολιγουντιανού σταρ να τραγουδά και να πανηγυρίζει στις εξέδρες επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη μοναδική γοητεία της Μπόκα και του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.