ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης στο SPORT24: "Στεναχωριέμαι που δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού"

(  / EUROKINISSI)
( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπομπή Show Must Go On και αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν με το γήπεδο του Παναθηναϊκού και την εικόνα των πράσινων στο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης μίλησε στην εκπομπή Show Must Go On του SPORT24.

Σε αυτήν ο παλαίμαχος των πρασίνων αναφέρθηκε στις εξελίξεις που υπάρχουν με το γήπεδο στον Βοτανικό και την εικόνα των πράσινων στο πρωτάθλημα.

Αρχικά, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν θα μπορέσει να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα, είπε: "Αυτά τα τέσσερα χρόνια που είμαι στο Δήμο της Αθήνας έχω δει πως ο Δήμαρχος ό,τι λέει το κάνει. Όταν αναλαμβάνει κάτι κάνει τα πάντα για να κάνει πράξη αυτό που έχει υποσχεθεί.

Πιστεύω ότι όντως στην ημερομηνία που μας είπε θα είναι έτοιμο για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δεν θα κρύψει κάτι. Αν προκύψει μια δυσκολία θα τη λύσει.

Αυτό το λέω για λόγους γραφειοκρατίας. Γιατί στην Ελλάδα μπορεί κάποιος να ξυπνήσει μια μέρα, να κάνει μια μήνυση και να πάει πίσω ένα έργο. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά και ότι το γήπεδο θα είναι έτοιμο στην ημερομηνία που είπε ο Δήμαρχος"

Για το πώς αισθάνεται το γεγονός ότι προχωράει το γήπεδο: "Χάρηκα για αρκετούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι ο Παναθηναϊκός σε μερικά χρόνια θα έχει ένα γήπεδο ευρωπαϊκό και αντάξιο της ιστορίας του. Θα μπορεί εδώ να αγωνίζεται η Εθνική ομάδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Είναι ένα τεράστιο έργο όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά για την πόλη μας και για ολόκληρη τη χώρα. Είναι ένα γήπεδο όπως αυτό που εγκαινίασε πρόσφατα η ΑΕΚ. Πρέπει να γίνονται νέα γήπεδα. Τα έχουμε ανάγκη ως χώρα και τα έχει ανάγκη ο αθλητισμός μας.

Χάρηκα σαν ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό που έζησε ένδοξες στιγμές σε αυτή την ομάδα. Χάρηκα που ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα έχει ένα ωραίο γήπεδο και θα έρχεται ο μπαμπάς με τα παιδιά του να παρκάρει το αυτοκίνητό του και να βλέπει ένα ωραίο παιχνίδι.

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα είναι ότι έχω σταματήσει το ποδόσφαιρο δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ, αλλά έχω σκεφτεί μια λύση. Θα κάνω ένα φιλικό ανάμεσα στους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού και την Εθνική για να αγωνιστούμε εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά στο νέο γήπεδο".

Για το εάν τον φοβίζει κάτι: "Δεν με φοβίζει κάτι. Όπως είπα η γραφειοκρατία μπορεί να σε σταματήσει σε κάποια σημεία που δεν το περίμενες. Ο Δήμαρχος είπε ότι θα πάνε όλα καλά, ίσως παρουσιαστούν κάποια προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι και αυτά που θα παρουσιαστούν από τη στιγμή που υπάρχει θέληση θα πάνε όλα καλά"

Για τη φετινή εικόνα της ομάδας: "Πρώτα απ' όλα να ευχηθώ να είναι περαστικά στους τραυματίες. Αυτά δυστυχώς συμβαίνουν στον αθλητισμό. Ο Παναθηναϊκός κάνει καλή πορεία φέτος. Έχει βρει καλό ρυθμό. Έχει το μομέντουμ από πέρσι. Έχει βρει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού. Βλέπεις μια ομάδα δουλεμένη και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε στον κύριο Γιοβάνοβιτς. Κανείς δεν πίστευε ότι η ομάδα θα έφτανε στο σημείο που είναι φέτος. Έχει γίνει καλή δουλειά.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι τόσο καλός αλλά είναι μεγάλη ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν απλά θέλει υπομονή. Η ΑΕΚ έχει καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πάει καλά. Ωστόσο, αν συνεχίσουμε έτσι έχουμε τον πρώτο λόγο για να πανηγυρίσουμε το πρωτάθλημα".

Παρακολουθήστε όσα είπε ο Γιούρκας Σεϊταρίδης:

TAGS ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ