ΣΕΒΙΛΛΗ

Ο Γιασίν Μπουνού έβαλε τα γυαλιά στους πιο ακριβοπληρωμένους τερματοφύλακες στον κόσμο

Morocco's Yassine Bounou kicks the ball during an international friendly soccer match between Morocco and Argentina in Tangier, Morocco, Tuesday, March 26, 2019. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Morocco's Yassine Bounou kicks the ball during an international friendly soccer match between Morocco and Argentina in Tangier, Morocco, Tuesday, March 26, 2019. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP

Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης Γιασίν Μπουνού, ή απλά Μπόνο, ήταν αυτός που κράτησε περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του στη διάρκεια του 2021.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ομάδες να ξοδεύουν πολλά εκατομμύρια σε τερματοφύλακες. Μόνο που εκείνος που κράτησε περισσότερες φορές ανέπαφη την εστία του στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης κόστισε ελάχιστα.

Για την ακρίβεια μόλις τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Τόσα ήταν τα χρήματα που είχε δώσει η Σεβίλλη στην Τζιρόνα το 2020 για να αποκτήσει τον Γιασίν Μπουνού ή απλά Μπόνο.

Ο Μαροκινός τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε 59 αγώνες μέσα στο 2021 σε όλες τις διοργανώσεις και κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του 32 φορές, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλον από ομάδα των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

Δεύτερος ήταν ο Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι) ο οποίος σε 59 ματς τα κατάφερε 30 φορές και την τριάδα συμπληρώνουν με 29 φορές οι Κουρτουά (Ρεάλ Μαδρίτης) και Μεντί (Τσέλσι).

Μόνο που οι τρεις προαναφερθέντες κόστισαν στις ομάδες τους συνολικά 99 εκατομμύρια ευρώ!

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ