ΝΟΡΙΤΣ

Ο Γιαννούλης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, αγωνία για την Εθνική

Ο Γιαννούλης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε, αγωνία για την Εθνική
EUROKINISSI

Μια σύγκρουση με παίκτη της Μπλάκμπερν οδήγησε τον Δημήτρη Γιαννούλη εκτός αγώνα. Αγωνία για τον αμυντικό της Νόριτς εν όψει των τριών αγώνων της Εθνικής Ελλάδας με Ισπανία, Ονδούρα και Γεωργία.

Μια υπερπροσπάθεια στην άμυνα, οδήγησε σε σύγκρουση του Δημήτρη Γιαννούλη με τον Τζο Ράνκιν-Κοστέλο στο 22' του αγώνα Νόριτς - Μπάλκμπερν για την 38η αγωνιστική της Championship.

Ο Έλληνας μπακ τραυματίστηκε στο κεφάλι, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ της Νόριτς, γύρισε στον αγώνα στο 24' όμως τέσσερα λεπτά αργότερα βρέθηκε και πάλι στο έδαφος με αποτέλεσμα στο 30' να αντικατασταθεί από τον Γιάκομπ Σόρενσεν.

Ο Γιαννούλης αποχώρησε με τις δικές του δυνάμεις προς τα αποδυτήρια, ωστόσο υπάρχει αγωνία για το πρόβλημά του καθώς πρόκειται για τραυματισμό στο κεφάλι ενώ ακολουθούν τρεις αγώνες της Εθνικής Ελλάδας στην οποία έχει ήδη κληθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, έχει υποστεί διάσειση, εν αναμονή φυσικά των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις προσεχείς ώρες.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 25/3 και την Γεωργία στις 31/3 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και την Ονδούρα στις 28/3 σε φιλική αναμέτρηση.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΝΟΡΙΤΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ