Ο Γιάννης Δοϊρανλής στο SPORT24: “Ο Πανσερραϊκός θα δικαιωθεί στο τέλος, ο Σαραγόσα μάς άλλαξε την ψυχολογία”

Ο χρυσός σκόρερ του Πανσερραϊκού, Γιάννης Δοϊρανλής, μίλησε στο SPORT24 αμέσως μετά το διπλό στη Λάρισα για το τι άλλαξε στην ομάδα με τον Σαραγόσα και τι χρειάζεται για να πετύχει τον στόχο της παραμονής.
Ο Πανσερραϊκός πέτυχε τεράστιο διπλό στη Λάρισα κόντρα στην ΑΕΛ Novibet και μετά το φινάλε του πρώτου γύρου των playouts της Stoiximan Super League είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ απέχουν πέντε στροφές πριν από το φινάλε.
Το χρυσό γκολ για τα Λιοντάρια στο AEL FC Arena πέτυχε ο Γιάννης Δοϊρανλής που εκτέλεσε εξαιρετικά τον Βενετικίδη μετά από έξοχη πάσα του Αντρέι Ιβάν.
Ο πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων μίλησε μετά το ματς στο SPORT24 στη μεικτή ζώνη του γηπέδου της Λάρισας και κατέθεσε τις σκέψεις του για το ματς, την πορεία της ομάδας υπό τον Ζεράρ Σαραγόσα και τι είναι αυτό που θα χρειαστεί ο Πανσερραϊκός για να πετύχει τον στόχο του.
Γιάννη, πετύχατε ένα τεράστιο διπλό στη Λάρισα με εσένα πρωταγωνιστή. Οι πρώτες σκέψεις;
“Εννοείται ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησε την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα με πέντε αγωνιστικές και εμβόλιμες αγωνιστικές. Δεν μας αφήνει περιθώρια για να χαμογελάσουμε γι’ αυτή τη νίκη που πήραμε, διότι δεν έχει τελειώσει τίποτα. Από αύριο κιόλας πρέπει να δούμε το δεύτερο ματς με την ΑΕΛ“.
Για πολύ καιρό ο Πανσερραϊκός ήταν τελευταίος και πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, ωστόσο με τον Σαραγόσα άλλαξε και σήμερα είστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Τι άλλαξε στην ομάδα πιστεύεις;
“Αυτό που άλλαξε με τον Σαραγόσα ήταν πρωτίστως η ψυχολογία μας. Ο νέος κόουτς μας έκανε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, γιατί δεν αξίζαμε τη θέση που ήμασταν. Όλοι μαζί, οι παίκτες ο κόουτς και το σταφ καταφέραμε από τους πέντε βαθμούς (σ.σ. με τόσους ανέλαβε την ομάδα ο Σαραγόσα) να είμαστε σήμερα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού“.
Τι πιστεύεις θα χρειαστεί ο Πανσερραϊκός για να φέρει εις πέρας την αποστολή;
“Να κάνουμε ό,τι κάναμε με τη νίκη στη Λάρισα. Να μαχόμαστε για κάθε μπάλα σε όλα τα παιχνίδια και να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πιστεύω στο τέλος θα δικαιωθούμε“.