ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Γιακουμάκης σκόραρε για την Ατλάντα και πανηγύρισε αλά... Λίλαρντ

Ο Γιακουμάκης σκόραρε για την Ατλάντα και πανηγύρισε αλά... Λίλαρντ
PRINT SCREEN

Ο Γιώργος Γιακουμάκης άνοιξε το σκορ για την Ατλάντα Γιουνάιτεντ στο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην Σικάγο Φάιερ και έδειξε την.... ώρα, αντιγράφοντας τον διάσημο πανηγυρισμό του NBAer, Ντέμιαν Λίλαρντ.

Πριν από λίγα 24ωρα βίωσε έναν άσχημο εφιάλτη αστοχώντας σε πέναλτι στη ρωσική ρουλέτα στον τελικό των playoffs του Euro 2024 κόντρα στην Γεωργία, ωστόσο ο Γιώργος Γιακουμάκης προσπάθησε να αφήσει πίσω του αυτό το ματς και το πέτυχε.

Αυτό έγινε χάρη στην εξαιρετική παρουσία του για ακόμη μία φορά με τη φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με τον 29χρονο διεθνή επιθετικό να ανοίγει το σκορ στο 45ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα με την Σικάγο Φάιερ για την 6η αγωνιστική του MLS και να ανοίγει το δρόμο για το άνετο 3-0 της ομάδας του.

Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική αγωνιστική στην οποία βρήκε δίχτυα ο 29χρονος επιθετικός (5 γκολ και 2 ασίστ ο μέχρι στιγμής απολογισμός του σε τέσσερις αγώνες από την αρχή της σεζόν), με τον Γιακουμάκη να γιορτάζει το γκολ του δείχνοντας την ώρα, αντιγράφοντας ουσιαστικά έναν πανηγυρισμό σήμα-κατατεθέν του -συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μπακς- Ντέμιαν Λίλαρντ.

Σημειώνεται πως ο Γιακουμάκης έμεινε στο χορτάρι μέχρι το 64ο λεπτό όταν έγινε αλλαγή από τον Τιαρέ, με τον Γιώργο Κούτσια από την πλευρά του να μπαίνει ως αλλαγή για την Σικάγο Φάιερ στο 75ο λεπτό.

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΠΑ MLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ